Gimnasta Steliana Nistor s-a căsătorit la Târgu Jiu. Soțul său este originar din Gorj

Zi plină de emoții pentru târgujianul Constantin Popescu și gimnasta de talie mondială, Steliana Nistor. Aceștia s-au căsătorit civil în orașul lui Brâncuși. Locația nu a fost aleasă întâmplător. Constantin Popescu, stabilit de câțiva ani în Austria, este pasionat de artă și a făcut din asta o afacere de succes. În prezent este colecționar de artă pe piața internațională.

Steliana Nistor și Constantin Popescu sunt logodiți din luna septembrie. Atunci, într-un cadru romantic, la Veneția, gimnasta a fost cerută în căsătorie.  

Cine este Steliana Nistor?

Steliana Nistor este o gimnastă de talie mondială, medaliată cu bronz cu echipa lotului de gimnastică feminină a României la Jocurile Olimpice din anul 2008. De asemenea, ea a obținut o medalie de aur la Campionatele Europene și una de argint la Campionatele Mondiale de gimnastică.

Timp de șase ani, Steliana Nistor a făcut parte din locul olimpic de la Deva. Apoi, după ce s-a retras din activitatea de gimnastă a lucrat încă patru ani că antrenoare în Norvegia. Dornică să facă ceva și pentru țara sa, a decis să se întoarcă acasă, la Sibiu. Acolo a predat ani la rând cursuri de gimnastică recreativă pentru copii, dar și ore de educație fizică la o școală generală din comuna Rășinari.  

Galerie foto


Vizualizări: 7,232

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: