Ce vinde CE Oltenia prin Bursa Română de Mărfuri

Complexul Energetic Oltenia a scos la vânzare, pe Bursa Română de Mărfuri, bunuri materiale provenite din reparații. Este vorba de 161.300 metri liniari de țeavă și 390 rame de metal.

Licitația este una publică. „Bunurile materiale sunt rezultate în urma lucrărilor de înlocuire a diverselor subansamble ale cazanului/electrofiltrului aferente blocului nr. 5 de la SE Rovinari. Țeava are un grad de uzură de aproximativ 85% din cauza utilizării acesteia mai mult de 10 ani, structura materialului fiind oțel slab aliat. Ramele metalice au dimensiunea de 6x4,3 m, având greutatea de aproximativ 165 kg/buc. Dacă este cazul, în vederea transportului, bunurile materiale se vor putea debita în incinta SE Rovinari”, anunță compania.

Ofertele se depun pentru întreaga cantitate/lot. Întreaga documentație se depune la sediul Bursei Române de Mărfuri, din București, până la data de 15 martie.

Licitația are loc patru zile mai târziu. Criteriul de atribuire este „oferta cu cel mai mare preț” pentru întreaga cantitate de bunuri.

Vizualizări: 2,603

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: