Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Cinci bărbați reținuți după ce s-au amenințat și lovit reciproc

La data de 23 mai a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Tismana au continuat cercetările într-o cauză penală privind comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. În urma probatorului administrat în cauza penală a fost dispusă continuarea urmăririi penale faţă de cinci suspecţi, cu vârste cuprinse între 23 şi 58 de ani, din Padeş, Motru şi Baia de Aramă, judeţul Mehendinţi.Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că la data de 15 mai a.c., cei în cauză ar fi săvârşit acte de violenţă, respectiv, s-ar fi ameninţat, bruscat şi  lovit, reciproc, în timp ce se aflau pe terasa unui local de alimentaţie  publică, cât şi ulterior, pe D.J. 671 localitatea Cloşani, din Padeş, în faţa localului public,tulburând ordinea şi liniştea publică.

Având în vedere că în cauză există probe şi indicii temeinice că suspecţii au săvârşit infracţiunile pentru care sunt cercetaţi şi că măsura reţinerii este necesară în scopul bunei desfăşurări a procesului penal şi al prevenirii săvârşirii unei alte infracţiuni, faţă de cei cinci suspecţi s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore.

Cei în cauză au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj, urmând ca la data de 24 mai a.c., vor fi prezentaţi magistraţilor din cadrul Judecătoriei Municipiului Motru.
 
Sursa: Comunicat IPJ Gorj

 


 

Vizualizări: 2,781

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: