Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Craiova deschide târgul de Crăciun

Târgul de Crăciun din Craiova se deschide vineri, 22 noiembrie, la ora 17:30, când vor fi aprinse și luminile de sărbători. Târgul va funcționa în Piața „Mihai Viteazul” până pe 5 ianuarie 2020, perioadă în care copiii pot vizita atelierele lui Moş Crăciun, pot merge la patinoar sau în Orăşelul Copiilor de pe esplanada Teatrului Naţional „Marin Sorescu”.

Timp de șase săptămâni vor avea loc spectacole interactive pentru copii, concerte de muzică, dansuri contemporane și tradiționale, colinde, recitaluri, music-halluri, ateliere de pictură și decorațiuni în căsuța lui Moș Crăciun.

Acțiunile sunt organizate de Primăria Craiova, Casa de Cultură Traian Demetrescu, Teatrul pentru copii și tineret Colibri, Opera Română Craiova, Filarmonica Oltenia, Ansamblul Folcloric Maria Tănase și Palatul Copiilor.

Vizualizări: 1,555

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: