Crede că i-a fost ucis cumnatul lângă lanul de porumb. Cere anchetă!

Posibilă crimă acum câteva săptămâni în comuna gorjeană Bustuchin, unde un localnic a fost găsit agonizând lângă un lan de porumb și a decedat a doua zi la Spitalul din Craiova. Speriatu Emilian avea 46 de ani și se iubea cu o femeie măritată, iar cumnatul acestuia crede că a fost omorât de familia concubinei. Acesta își susține acuzațiile cu o înregistrare telefonică pe care a pus-o la dispoziția polițiștilor din comună, dar care nu i-au luat-o în calcul pentru că amenințarea fusese în urmă cu doi ani.

Speriatu Emilian din satul Valea Pojarului al comunei Bustuchin se iubea de mai bine de patru ani de zile cu o femeie căsătorită din satul Seaca al comunei vecine Logrești.

Problemele dintre cei doi au început în urmă cu doi ani. ”Cumnatul meu trăia în concubinaj cu o femeie măritată. În urmă cu doi ani, soțul acesteia a ieșit din închisoare și au început problemele. Deși s-a împăcat cu soțul ei, locuiau separat și se întâlnea în continuare cu al meu cumnat. Pe data de 23 iunie, cumnatul meu a fost la locuința ei de la Seaca și a stat până mai târziu, că mi-au spus vecinii că l-au văzut acolo. A doua zi de dimineața o vecină de la el din satul Valea Pojarului l-a găsit aproape mort lângă un lan de porumb. De abia se mai mișca și spunea doar ”Valentin”. Am chemat salvarea și poliția, a fost dus la spital la Târgu-Jiu, de acolo a fost transferat la Craiova, unde a decedat a doua zi”, povestește Grigore Belega.

O anchetă a fost deschisă în acest caz, iar cumnatul victimei nu este mulțumit de modul în care decurg cercetările.

Grigore Belega crede că familia concubinei i-a ucis cumnatul pentru că și în urmă cu doi ani a acționat la fel. ”A venit și poliția, criminalistica, a fost condusă la audieri familia concubinei și cam atât. Ni s-a spus că a decedat în urma unei căzături în șanț, deși lângă lanul de porumb nu este nici un șanț. Am găsit sânge în casă și pe tocul ușii, avea o cămașă cu pete de sânge în casă și niște pietre, iar concubina lui avea sânge la ureche a doua zi. Nu putea să moară de la căzătură pe pământ lângă porumbi și să aibă piciorul rupt, plămânii zdrobiți și sânge în urechi, cum scrie în biletul de la spital. Mai mult decât atât, în urmă cu doi ani a fost bătut la casa concubinei și l-au dus la 500 de metri lângă o pădure. Atunci și-a revenit și a putut veni acasă. L-am găsit bătut, zăcând în pat, l-am dus și atunci la spital, a fost deschis un dosar, dar l-au ademenit să nu facă plângere și s-au împăcat”, a mai spus Grigore Belega.

Cumnatul victimei este sigur că în acest caz este vorba de o crimă și se teme acum și pentru siguranța lui și a familiei, mai ales că a fost amenințat și are înregistrări telefonice că următorul va fi chiar el.

”Sunt oameni foarte agresivi, care știu să rezolve problemele cu pumnul și cu bâta. Ne este frică și pentru noi, dar și pentru alții că pot trece prin coșmarul prin care trecem noi acum. Eu am înregistrare telefonică când îmi spun că mai întâi îl omoară pe el și apoi mă omoară pe mine. Eu mă simt în pericol în acest moment, mai ales că poliția nu face nimic, iar ancheta bate pasul pe loc. Am fost la poliție să le spun că am înregistrare și să le-o arăt și mi-au spus că nu se mai ia în calcul că este veche treaba. Eu am făcut o sesizare și împotriva Poliției din Bustuchin că nu ia nicio măsură și chiar azi am fost la IPJ și mi s-a spus că se așteaptă nu știu ce rezultate de la SML în condițiile în care criminalii sunt liberi”, a mai spus Grigore Belega.

Galerie foto


Vizualizări: 12,936

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: