Horoscop

Valabil pe 27 mai

Berbec: Poate organizați ceva pentru copii - să se joace, să învețe ceva și voi sau altcineva să-I supravegheze. O să învățați singuri ceva care vă poate adduce bani și siguranța zilei de mâine, că e bine s-aveți un aș în mânecă dacă se-ntâmplă ceva la serviciu.

Taur : Poate vi se plătește ceva din urmă, se recalculează un salariu, o pensie alimentară sau de vârstă - par să vină câștiguri. V-ați putea suplimenta veniturile, să lucrați în plus, să vindeți ceva, poate puneți în vânzare o casă mare și vă luați una mai mică, să vă coste mai puțîn întreținerea ei.

Gemeni: Se poate să reluați o idee mai veche și să o fructificați, de data asta, c-aveți planuri mari, să câștigați bani și prestigiu. O să fie nevoie să vă luptați pentru drepturile voastre, să ajungeți, poate, și în instanță că să nu vi se mai conteste drepturile, să vi se valideze.

Rac: Poate-a sosit momentul să dați și pe la doctor să vedeți cum stați cu sănătatea, dacă tot vedeți că e ceva care nu vă trece. O să luați bani și scoateți lista cu lucruri obligatorii ca să vă achitați de ele și dacă mai rămân bani, îi puneți de-o parte s-aveți o rezervă.

Leu: Poate așteptați un răspuns de la o bancă, sau cereți vreun permis, un accept undeva și o să le primiți. Vă dați întâlnire cu cineva cu care-ați colaborat în vremurile de dinainte și poate refaceți grupul dacă mai sunt condițîi, situația de-acum v-o permite.

Fecioară: Poate vă ocupați și de mașină, s-o repuneți în stare de bună funcționare și poate reactualizați niște acte - buletin, pașaport. O să reveniți în fortă cu un proiect pe care l-ați mai propus cândva dar n-a fost bine primit și de data asta o s-aduceți și niște argumente în plus.

Balanță: O să puteți semna un act de proprietate, să vi-l parafeze un notar și să vă mutați la vreo reședință c-aveți actele în regulă. Vă-nțelegeți cu niște colaboratori de pe alte meleaguri să faceți schimb de documentație până o să vă puteți întâlni să fie o muncă față-n fatză.

Scorpion: Cu sănătatea ar trebui să vă puneți la punct că să fiți buni, zdraveni, și să faceți treabă de top. O să faceți presiuni ca să vă luați banii pe care-i aveți de încasat fie de la-nceputul anului, fie de anul trecut, chiar, și să-i puneți la saltea pentru o vacanță cănd o să fie voie.

Săgetător: Relația de cuplu trece printr-o perioadă de resetare, sunt aspecte pe care le puteți îmbunătăți și o să vă meargă mai bine. Aveți un proiect pe care-l puteți pune în practică și să faceți rost de bani, să aveți o varianta B de bani de rezervă, un depozit.

Capricorn: Poate vă consultați cu ai voștri să vedeți ce modificări mai faceți pe-acasă, la capitolele imobiliar și aparatură electrocasnică. E cineva care vă propune o colaborare și se poate să vă nimerească, să aveți timp pentru așa ceva și suma oferită să fie convenabilă.

Vărsător: Se poate s-aveți de semnat un contract și lucrați pe alți bani, și o să aveți și cheltuieli pe măsură. Și voi vă puteți asocia cu cineva că să aveți mai mult spor la treabă, dar vă puteți încumeta și la un proiect pe cont propriu și de cursă lungă.

Pești: O să investiți o sumă de bani în amenajarea unui spațiu de joacă pentru copii și altul de recreere pentru oameni mari. Apar niște schimbări în programul vostru și poate va trebui să stea altcineva cu copiii dacă vă duceți la serviciu, sau dacă vă apucați de reparat, zugrăvit pe-acasă.

Vizualizări: 878

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: