CSM Târgu Jiu susține cel mai important meci al sezonului

CSM Târgu Jiu se pregătește pentru unul dintre cele mai importante meciuri din acest sezon din Liga Florilor. Echipa pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache va juca, pe teren propriu, duminică, 7 mai, cu CSM Galați.

Liga Florilor este pe ultima sută de metri, iar handbalistele CSM Târgu Jiu vor victoria în fața echipei din Galați. Partida de duminică va începe la ora 12.00, iar fanii grupării gorjene sunt așteptați să vină în număr cât mai mare la Sala Sporturilor pentru a susține echipa. ”Este un meci extrem de important. Contează enorm de mult pentru noi și prezența publicului la acest meci. Sper să le oferim o victorie duminică”, a declarat Ana Ciolan, care a prefațat partida de duminică cu echipa din Galați și a făcut apel la publicul gorjean să vină alături de echipă.

O victorie le asigură gorjencelor un final de campionat liniștit, fără emoțiile meciurilor de baraj.

Pivotul grupării gorjene, Ana Ciolan, este conștientă de importanța partidei de duminică și spune că echipa a crescut nivelul de joc în ultima perioadă. Ana Ciolan speră ca ea și colegele sale să fie în cea mai bună formă la ora jocului. Pivotul grupării gorjene știe de ce are nevoie CSM Târgu Jiu pentru a obține victoria contra formației din Galați. ”Avem nevoie de o apărare puternică, o poartă foarte bună și cât mai puține greșeli în atac. Nu trebuie să ne permitem să intrăm relaxate, trebuie să intrăm tare din primul minut și până în ultimul minut”, a declarat Ana Ciolan la conferința de presă, precizând își dorește să ofere un nou prilej de bucurie fanilor de la Târgu Jiu, o victorie contra formației gălățene.

Galerie foto


Vizualizări: 809

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: