Debut cu victorie pentru gorjeanul Andrei Musteț la Campionatului Mondial de Box

Gorjul este reprezentat la cel mai înalt nivel în boxul mondial de un sportiv legitimat la Jiul Rovinari. Andrei Musteț a debutat deja la întrecerea mondială care are loc în aceste zile la Tașkent, în Uzbekistan.

Unul dintre sportivii gorjeni formați de antrenorul emerit Ion Geică, Andrei Musteț, a ajuns la cel mai înalt nivel de performanță. Acesta face parte din lotul național de seniori al României care participă la Campionatul Mondial de Seniori din Uzbekistan.

Musteț s-a pregătit cu lotul la Centrul Olimpic de la Brăila înaintea acestei competiții la care a debutat joi cu o victorie.

Gorjeanul speră să ajungă cât mai departe în competiție deși chiar și participarea sa la Campionatul Mondial de Box este deja o performanță la cei 20 de ani. Întrecerile au început în aceste zile la Tașkent ude România este reprezentată de trei sportivi, alături de Andrei Musteț fiind prezenți în competiția mondială boxerii Constantin Mican și Andrei Arădoaie.

„Musteț Andrei câștigă primul meci de la Campionatul Mondial de Seniori!

Sâmbătă va întâlni în ring sportivul din Kazahstan. Succes Andrei ! Hai România”, a scris pe pagina oficială Federația Română de Box.

Federalii s-au arătat mândri de reușita lui Musteț care a câștigat primul său meci de la Campionatul Mondial de Seniori.

În acest prim meci Musteț l-a învins în primul tur pe Sibonelo Thembela Ndzimandze la categoria 67 de kilograme iar următorul meci al său este programată sâmbătă.

Galerie foto


Vizualizări: 408

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: