Cum a păcălit un bărbat din Teleorman mai mulți bătrâni din Târgu Jiu

Mai mulți bătrâni din Târgu Jiu au fost păcăliți în ultimele două luni de un bărbat de 50 de ani din Teleorman. Acesta din urmă se împrietenea cu ei, le oferea gratis un produs cosmetic, după care se oferea să le schimbe o sumă de bani în bancnote mai mici și dispărea cu banii. Pe 15 martie au fost astfel păcăliți doi bărbați de 71 și 81 de ani, iar pe 13 aprilie un altul de 65 de ani.

În total, cei trei au rămas fără 2.200 de lei. Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Târgu-Jiu au identificat la sfârșitul lunii aprilie un bărbat de 50 de ani, din comuna Olteni, județul Teleorman, bănuit de săvârșirea faptelor de înșelăciune. Cercetările continuă pentru probarea întregii activități infracționale a bărbatului și recuperarea prejudiciului cauzat.

În cauză s-a întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de înşelăciune, anunță IPJ Gorj.

Polițiștii recomandă ca în cazul în care sunteți abordați de persoane necunoscute, care oferă diferite produse ”gratis” sau ”la ofertă”, să nu dați curs solicitării de a schimba sume mari de bani sau să evitați persoana respectivă, dacă nu considerați că este de încredere. (A.A.)

Vizualizări: 2,111

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: