Cum te îmbraci și machiezi în funcție de zodie

Berbecii sunt îndrăzneți, Tăuroaicele preferă sî fie cât mai naturale, Gemenii pun câte puțin din toate, iar femeia Rac este delicată. perfecte.ro a “evaluat” femeile din toate zodiile și le-a stabilit pe cele mai cochete.

Berbec

Cel mai pasional semn al zodiacului, Berbecul este neliniștit, energic, axat pe activități fizice și încăpățânat. Berbecii sunt persoane foarte intense. Cand vine vorba de păr si machiaj, totul trebuie să fie îndrăzneț. Asta înseamnă o coafură cu volum, ochi conturați puternic și sprâncene cu personalitate.

Taur

Ești extrem de practică și pragmatică și te aștepți ca toată lumea din jurul tău să fie la fel ca tine. Cum ar arata un look perfect pentru tine? O coadă de cal simplă, ca sa nu îți intre părul în ochi, și un machiaj simplu al ochilor, cât mai natural, în nuanțe pământii.

Gemeni

Niște ființe viclene și manipulatoare, Gemenii știu cum să obțină ceea ce vor de la oameni. Look-ul tău este unul "riscant", androgin, cu o tunsoare pixie și un machiaj subtil. Îți place să ai câte un pic din...toate.

Rac

Recunoaște, ti-ar plăcea să fii îmbrăcată în roz din cap până în picioare :) Femeia Rac este o femeie delicată, care se îngrijește pe măsură. Folosește balsamuri pentru o piele fină și un păr strălucitor, are cel mai drăgut și aromat ruj de buze...Ar putea fi o prințesa Disney. Ai grijă ca machiajul tău să fie rezistent la apă, că știi și tu cât de repede ti se schimbă starea de spirit.

Leu

E greu să nu iubești un Leu. Îți place să îți exprimi părerea, să îți susții punctul de vedere cu tărie. Ești temperamentală, însă în același timp poți fi cea mai optimistă și carismatică persoană de pe pământ. Prin urmare, vrei să ai totul, să fii in centrul atentiei: de la par lung si voluminos până cele mai lungi gene, cele mai mari buze, cel mai sexy machiaj smokey eyes.

Fecioara

Cel mai perfecționist semn zodiacal, tu îți iei  munca foarte în serios. Nu ești genul de persoană autoironică și nu faci niciodata glume la adresa propriei persoane. Cum te aranjezi? Ai parul lung și sanatos, pielea fină, strălucitoare și bronzată.

Balanța

Sincer, este cea mai "dulce" zodie. Balanțele sunt politicoase, respectuoase, fermecatoare si intelectuale. Vorbesc frumos, elocvent. Look-ul lor preferat? Un coc perfect, niște buze rozalii conturate, desigur, perfect, un blush roz pal.  

Scorpion

Este un semn guvernat de sex, gelozie și pasiune. De asemenea, foarte secretos si misterios. De fapt, ca sa fie clar, este cea mai secretoasă zodie! Care e look-ul preferat de femeile Scorpion? Smokey eyes, par ciufulit, sexy, și buze lucioase.  

Săgetător

Este genul de zodie "neliniștită" și intensă, care își doreste nonstop să călătorească. Săgetătorii urăsc regulile si limitarile de orice fel, sunt persoane optimiste, chiar usor naive.  Look-ul lor preferat? Ceva usor de realizat si simplu, care sa nu se strice repede. Un coc dezordonat ar fi perfect, alături de niște sprâncene îndraznețe și un ruj vișiniu.

Capricorn

Esti o persoană echilibrată, determinată și conservatoare. Când te ingrijești de look-ul tau, iti place să îți faci ceva care să țină până la o săptămână. Iti faci timp și pentru o mască de păr cu ulei de măsline, pentru ca nimic nu e mai important pentru tine decât sănătatea, inclusiv sănatatea parului. Look-ul ideal pentru tine? Niste sprâncene groase, cu personalitate, o pudră bronzantă, niște buze nude si neaparat mascara. E suficient!

Vărsător

Esti artistul zodiacului, iar lucrul ăsta se vede la felul în care îți aranjezi părul și îți faci machiajul. Look-ul tau este ...de poveste. De la împletituri spectaculoase până la accesorii deosebite, felul in care te aranjezi atrage atenția prin originalitate.

Pești

Femeile din zodia Pești sunt genul de persoane care traiesc la intensitate maximă si care adesea se lasă copleșite de emotii. Sunt nerăbdătoare și foarte sensibile. Inocenta lor este reflectată de machiajul pe care il poartă. Un îți place să te aranjezi? Îți place să îți evidențiezi ochii cu nuanțe strălucitoare. Părul tau este moale, dar un pic dezordonat. 

Vizualizări: 2,040

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: