Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Vânzări record pentru HTC Vive

Producătorul taiwanez de telefoane HTC Corp a anunțat marți că a vândut peste 15.000 de unități HTC Vive, primul său dispozitiv de realitate virtuală, în primele 10 minute de la lansarea acestuia pe Internet, care precede comercializarea în magazine.

HTC va începe să vândă Vive în magazine din 5 aprilie, la prețul de 799 dolari (734,28 euro) în Statele Unite și la 28.288 dolari taiwanezi în Taiwan, cu programul de imagini 3D de la Google "Tilt Brush" și jocurile "Job Simulator" și "Fantastic Contraption".

În afară de jocuri, HTC Vive are o funcție de telefonie care permite realizarea convorbirilor, trimiterea și primirea de mesaje text, urmărirea calendarului, în timp ce posesorul se află în lumea realității virtuale.

Vive nu va putea fi folosit cu orice calculator, deoarece are nevoie de un procesator rapid și multă memorie.

Vizualizări: 1,485

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: