Curățenie de primăvară cu voluntari. Localnicii mai mult s-au uitat!

Zeci de voluntari, angajați ai primăriei și consilieri locali au participat, în weekend, la o amplă acțiune de ecologizare în comuna gorjeană Scoarța. Într-o singură zi, aceștia au strâns circa cinci sute de saci de gunoaie din doar două sate.

Deși mulți s-au odihnit duminică, alții au muncit. Au strâns gunoaie aruncate la întâmplare în două sate din localitatea Scoarța. Zeci de angajați ai primăriei, aleși locali și alți oameni din comună au dat o mână de ajutor și au umplut sute de saci cu gunoaie pe care le-au adunat de pe câmp, de pe marginea drumului, din șanțuri ori de la porțile localnicilor.

Primarul comunei Scoarța, Ion Stamatoiu, a transmis că s-au strâns 450 de saci cu gunoaie într-o singură zi. Primarul a adăugat că și-ar fi dorit să participe la această acțiune și mai mulți localnici.

„În urma acțiunii de ecologizare a zonelor: Fântâna din capul satului, DJ 665C-Bobu, dar și în Budieni la Pini, la Pisc și în cartierul de romi, au fost strânși în jur de 450 saci cu diferite materiale reciclabile, care vor fi preluate de firma SC Supercom SA. Le mulțumesc cetățenilor, salariaților primăriei Scoarța, consilierilor locali și celor de la 416 (ajutor social) prezenți la această acțiune, dar regretul este că nu au răspuns prezent mai mulți cetățeni.  Datoria nu era a celor prezenți să strângă în această zi de duminică gunoaiele aruncate iresposabil de anumiți indivizi.  Fac apel către toți cetățenii de buna-credință să învățam împreună să protejăm natura”, a transmis primarul Ion Stamatoiu.

Vizualizări: 1,353

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: