De ce sa te inscrii la cursurile Jedi SEO School, prima scoala SEO din Romania?

Singura scoala de SEO (Search Engine Optimization) din Romania isi deschide portile pentru cea de-a treia promotie. Jedi SEO School, editia a treia, se va desfasura intre 1 octombrie si 27 noiembrie 2019, in Bucuresti, la sediul agentiei de marketing online iAgency, in apropiere de Piata Unirii. Cursurile se vor desfasura de luni pana miercuri, de la orele 18:00 la 20:00, timp de doua luni. Aceasta inseamna aproape 50 de ore de informatii despre SEO, fie ca vorbim despre teorie, probe practice sau prezentari ale unor invitati speciali.

Inscrierile la aceasta scoala SEO au loc intre 15 august si 20 septembrie 2019 si se pot face in doar 2 minute, completand pe site-ul Jedi SEO School urmatoarele date: numele si prenumele, adresa de e-mail, numarul de telefon, dar si un mesaj pentru organizatori. Numarul maxim de cursanti acceptat este de 12, iar scoala isi rezerva dreptul de a refuza anumiti doritori, din motive concurentiale sau clauze de confidentialitate. In urma trimiterii cererii de inscriere, vei fi contactat telefonic sau pe e-mail, pentru a primi factura si, in urma confirmarii platii, pentru rezervarea locului.

Aceasta scoala SEO este creatia lui Ovidiu Joita, fondatorul si CEO-ul iAgency, cu o experienta de peste 15 ani pe aceasta piata extrem de competitiva a marketing-ului online. Motivul pentru care a decis infiintarea unei astfel de scoli, prima din Romania, este lipsa specialistilor din domeniu, cu atat mai mult cu cat SEO este in continua schimbare. In prezent, "sa faci SEO" nu mai inseamna doar sa folosesti anumite cuvinte cheie si sa creezi cateva backlink-uri, ci este o activitate mult mai complexa, pe mai multe paliere.

Tocmai din acest motiv, la scoala SEO, ale carei cursuri sunt sustinute de Ovidiu Joita si invitatii sai, vei invata totul despre optimizarea SEO on page (inclusiv strategia de cuvinte cheie si realizarea auditului SEO), off page (scrierea si publicarea de articole, postarea de anunturi si comentarii, gestionarea conturilor pe retelele de socializare etc), dar si despre "the new SEO 2019". Noul SEO se refera in special la Indicatorii de User Experience si Valoarea Brandului in SEO, doi metrici a caror importanta pentru algoritmii de listare Google a crescut considerabil in ultima perioada.

Pe langa orele de teorie, "elevii" de la aceasta scoala SEO vor avea ocazia sa isi testeze cunostintele acumulate, in cadrul probelor practice si "temelor pentru acasa". Totodata, pe langa Ovidiu Joita, vor avea ocazia sa ii asculte si pe multi alti specialisti in domeniu. La primele doua editii, au sustinut prezentari, printre altii, Eugen Potlog (specialist UX), Liviu Taloi (specialist marketing online, Google Analytics, UX) si Razvan Gavrilas (owner CognitiveSEO, top 10 international SEO tools).

In concluzie, fie ca esti un antreprenor aflat la inceput de drum, un student la marketing sau pur si simplu iti doresti o cariera bine platita intr-un domeniu efervescent, inscrie-te chiar acum la scoala SEO Jedi SEO School. Grabeste-te, termenul limita este 20 septembrie!

Vizualizări: 1,332

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: