Dezamăgiți de Boza, dezamăgiți de FNME

Au spus luni în șir că rezerva la fondul de salarii va fi împărțită conform art. 153 din CCM, chiar și cu câteva zile înainte de comisia mixtă administrație - sindicate din CE Oltenia. Când a fost să se ia decizia, promisiunile au fost uitate. De această rezervă la fond ar fi trebuit să beneficieze în primul rând oamenii cu salarii foarte mici. Sindicatele și administrația au decis ca banii să se împartă în mod egal salariaților, chiar dacă unii au salariul minim pe economie în cariere, iar alții mii de euro la birouri.

Sindicatul Liber EMC Roșia a reacționat marți seara pe facebook:

“Şi acum..... încotro?”
Domnilor PREȘEDINȚI!
Atunci când experimentezi o dezamăgire majoră, este normal să rămâi “blocat” pentru un timp, asta am pățit-o noi astăzi.

"Mulțumim", Federatiei Naționale Mine Energie și domnului director general Sorin Boza, dar mai ales tuturor celor implicați in negocierea de astăzi, pentru nerespectarea articolului 153, din actul adițional la CCM!!!

Emoţional, ne va fi foarte greu să mergem mai departe. Va fi probabil necesară o perioadă de “jelire”. În cele din urmă însă, va trebui să ne ridicam şi să luam hotărârea să trecem și peste aceasta dezamăgire.

Din orice lucru rău pot să rezulte şi efecte pozitive. 
Într-o lume atât de coruptă ca a noastră, viaţa nu va fi uşoară. Se pot întâmpla lucruri care să ne clatine până în adâncul fiinţei noastre. Cu ajutorul lui Dumnezeu însă, e posibil să ieşim biruitori din orice încercare.

Minciuna din actul semnat astăzi de cele 4 Federații, cum ca , art.153, va fi pus pe tapet in luna Ianuarie și se va discuta armonizare salarială, e doar o noua amăgire și O NOUA MINCIUNA.

Vizualizări: 5,514

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: