Dodoi spune că la ACS Viitorul Târgu Jiu nu s-a dorit performanță

Unul dintre jucătorii de la ACS Viitorul Târgu Jiu care a părăsit echipa înainte de finalul sezonului este Gabriel Dodoi. Acesta a precizat că a cerut rezilierea contractului pentru că își dorește o echipă cu stabilitate financiară și a mărturisit că la Târgu Jiu nu se dorea performanță.

Primul jucător plecat înainte de termenul finalizării contractului a fost Răsdan, care semnase încă din iarnă cu CSM Slatina, când se afla în ultimele 6 luni de contract. Acesta n-a mai fost utilizat în play-out decât în 32 minute, după ce în sezonul regulat fusese integralist și în multe jocuri a purtat banderola de căpitan. Nemulțumit de situație Răsdan a cerut rezilierea contractului și aceleași lucru l-a făcut și Dodoi.

Fostul golgheter al celor de la Pandurii, plecat la cealaltă echipă înainte de falimentul clubului fanion al Gorjului, nu a găsit la ACS Viitorul ceea ce căuta, respectiv stabilitate financiară și dorința de performanță.

”Ne-am înțeles de comun acord pentru reziliere. Oricum mi se termina contractul pe 30 iunie și nu mai doream să prelungesc. Cred că era momentul să fac și eu o schimbare. Îmi doresc o echipă cu stabilitate financiară, care să lupte pentru promovare”, a spus Dodoi, pentru liga2.ro, mărturisind la plecare că a fost dezamăgit cu nu s-a dorit o calificare în play-off: „Venisem și la Viitorul cu speranțe și cu gândul de a juca în play-off, dar s-a dovedit că nu s-a dorit acest lucru! Oricum, excluderea din lot nu a avut legătură cu greva, fiindcă dintre toți jucătorii care și-au cerut restantele, au fost excluși doar celor care le expira contractul și nu au prelungit”.

Dodoi ajunsese la ACS Viitorul în iunie 2021, de la Pandurii Târgu Jiu, iar, în primul sezon, noua sa echipă, condusă pe atunci de Flavius Stoican, a fost la un pas de play-off, însă a pierdut meciul din ultima etapă a sezonului regulat, scor 1-2 în deplasarea de la Dunărea Călărași.

Vizualizări: 664

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: