Drăguțești: Și-a găsit vecinul spânzurat

Descoperire șocantă în comuna gorjeană Drăguțești. Un bărbat și-a găsit vecinul spânzurat în curtea casei. Polițiștii sosiți la fața locului n-au putut decât să constate decesul. Necropsia va stabili cauza exactă a decesului.

“La data de 1 iunie, polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu  au fost sesizați  prin apelul 112  de către un bărbat, de 65 de ani,  din comuna Drăguțești, cu privire la faptul că  a găsit  spânzurat pe vecinul său.  La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Târgu Jiu care au constatat faptul că un bărbat de 62 de ani, din comuna Drăguțești, s-ar fi spânzurat într-o anexă gospodărească, aflată în curtea de domiciliu”, a transmis IPJ Gorj.

Polițiștii au constatat că bărbatul nu prezenta urme de violență. „Echipa operativă constituită la nivelul subunităţii a efectuat cercetarea la faţa locului, constatând că pe membre şi corp nu  prezintă urme de violenţă, decât cele provocate prin mecanismul de spânzurare. Cadavrul a fost transportat la morga SML Gorj, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei decesului. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, au mai anunțat oamenii legii.

 

 

 

 

Vizualizări: 6,814

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: