Drum „inaugurat” în august, degradat deja. „Bătaie de joc!”

Un drum inaugurat pe sfert, doar de ochii lumii, a început deja să se macine. Se întâmplă în localitatea Prigoria, unde drumul recent asfaltat arată ca după bombardament.

Este vorba despre un tronson de drum care leagă localităţile Prigoria şi Bumbeşti-Piţic. Vorbim de o porţiune de şapte kilometri a cărui inaugurare s-a anunţat din luna august, cu mare fast, în comună şi pe reţelele de socializare. „Locuitorii comunei Prigoria pot de acum să ajungă la Novaci în 15 minute. A fost asfaltat drumul care face legătura între localitățile Prigoria, Bumbeşti-Pițic și Novaci. Felicitări doamnei primar Iuliana Iliescu pentru acest proiect, succes în activitate şi cât mai multe astfel de realizări în comunitate”, anunţa preşedintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu.

Drumul a rezistat doar câteva săptămâni. „Acum cinci săptămâni se inaugura, cu mare fast, drumul dintre Prigoria şi Bumbeşti-Piţic. Astăzi, acest asfalt arată dezastruos. Banii au fost achitaţi, lucrarea a rezistat câteva săptămâni. Este uşor de înţeles cum va arăta la primăvară. Solicit utilizarea garanţiei de bună execuţie, expertiza tehnică pentru întreg tronsonul asfaltat şi acţiune în instanţă pentru a obliga refacerea completă a acestui drum realizat în bătaie de joc! Este inadmisibilă această situaţie şi nu poate fi acceptabil ca un drum nou să se repare cu plombe după doar câteva săptămâni”, a fost mesajul liderului USR Gorj, Radu Miruţă.

În replică, primarul PNL Iuliana Iliescu susţine că nu a fost vorba despre o inaugurare a întregii lucrări. Urma sărbătoarea „Fiii satului” aşa că s-a inaugurat doar o parte din lucrare. „N-am recepţie la acel drum. Este în lucru. Atunci erau «Fiii satului» şi am tras stratul de uzură să fie frumos în ziua respectivă şi să prindă asfaltul. Noi lucrăm în continuare. Am contract pe 15 luni. Nu este făcut niciun contract”, a spus primarul.

Lucrările au costat peste patru milioane de lei.

Vizualizări: 3,117

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: