Elevi calificaţi la olimpiada de fizică. Printre ei, fiul lui Işfan!

Zeci de elevi din Gorj vor participa la olimpiada naţională de fizică şi la concursul naţional de fizică „Evrika”. Printre elevii calificaţi se numără şi fiul inspectorului şcolar general, Ion Işfan.

Radu Tăerel, Denis Covei şi Daniel Lungu, de la Şcoala Generală „Alexandru Ştefulescu”, Elena Cărbunescu de la Colegiul Naţional „Spiru Haret”, Alexandru Işfan, Corneliu Tilea, Alexandru Nedelcu şi Ioan Ţîr de la Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu” vor lua parte la faza naţională a olimpiadei de fizică. Alături de ei vor participa doi elevi ai Colegiului Naţional „George Coşbuc” din Motru. Este vorba de Elena Ulariu şi Andrei Sprîncenatu. Colegiul Tehnic Motru va fi reprezentat la această olimpiadă de elevul Alexandru Guţoiu. La aceeaşi competiţie vor mai ajunge Mihai Bratu de la Şcoala Gimnazială „Constantin Săvoiu” şi Mădălin Vasile de la Colegiul Naţional „Ecaterina Teodoroiu” din Târgu Jiu.         

Judeţul Gorj va fi reprezentat la Concursul Naţional de Fizică „Evrika” de către şase elevi, aceştia fiind dintre cei care participă şi la olimpiadă. Este vorba de Alexandru Nedelcu, Corneliu Tilea, Alexandru Işfan, Mădălin Vasile, Andrei Sprîncenatu şi Alexandru Guţoiu.

Fazele naţionale ale olimpiadelor şcolare se vor desfăşura în luna aprilie.

Vizualizări: 1,071

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: