Eric, idolul tribunelor

Brazilianul Eric de Oliveira Pereira i-a cucerit imediat pe fanii olteni. Eric a făcut de toate cu Braşov, a pasat, a şutat, a driblat şi i-a lipsit doar golul pentru ca startul să fi fost perfect.

Pe lângă faptul că au pus mâna pe o bijuterie de fotbalist, pandurii au luat şi un jucător a cărui bună dispoziţie e molipsitoare. Eric e mereu cu zâmbetul pe buze şi se înţelege de minune cu noii colegi.

Fanii l-au adoptat imediat

Eric a făcut sâmbătă cunoştinţă cu fanii pandurilor, după ce debutul oficial şi-l făcuse la Tallinn. Brazilianul venit la pachet cu Breeveld de la Mediaş pentru 500 de mii de euro a arătat că-şi merită investiţia. A iniţiat faza primului gol cu o pasă de geniu spre Nicoară şi i-a oferit un assist excelent lui Matulevicius la golul 3. Evoluţia entuziasmantă a brazilianului a fost completată de driblinguri fine şi şuturi bombă de la distanţă. Doar golul i-a lipsit pentru un debut perfect şi asta din cauza intervenţiilor lui Marinescu. Fanii din tribune i-au scandat numele încă din prima repriză şi l-au aplaudat frenetic în momentul în care a fost schimbat cu Brata. „Mă bucur că lumea mă iubeşte deja, dar cred că trebuie să demonstrez mai mult. Nu trebuie să demonstrez pentru alţii, trebuie să demonstrez pentru mine că pot fi cel mai bun încă o dată. Dacă vin aici şi publicul se comportă aşa, n-am cuvinte. E primul meci, n-am reuşit să dau gol, dar am văzut reacţia tribunelor. Mă bucur să sunt iubit aici. Sunt fericit că am reuşit o pasă de gol, cred că am început cu dreptul, echipa s-a văzut că e una tânără în care antrenorul are încredere şi cu siguranţă dacă jucăm aşa până la sfârşitul campionatului, publicul din Tg-Jiu o să aibă încă o surpriză”, a promis Eric la final.

„O să-mi dau seama peste 15-20 de ani dacă lumea o să mă recunoască pe stradă şi o să zică „uite ăsta e Eric care a jucat la Mediaş, care a jucat la Tg-Jiu” pentru că acum nu-mi dau seama de ce sunt iubit. Eu respect toţi oamenii care vin la mine, fie că sunt bogaţi sau săraci.”   Eric de Oliveira

Pustai a scăpat de complexul Braşov

Cristi Pustai a scăpat de complexul numit Brașov. Tehnicianul pandurilor a reușit prima victorie în fața „stegarilor” după 11 tentative nereuşite! Pustai s-a agitat tot meciul ca un leu în cuşcă, a strigat permanent la elevii săi, nu s-a relaxat la 3-0, ci doar după fluierul final al lui Tudor. „A fost o victorie obținută pe un joc bun, am controlat de la un capăt la altul jocul. Au fost momente în care m-am gândit la acea nefastă istorie cu Brașovul, când am primit gol, dar am dovedit că suntem o echipă matură și că nu se mai poate întâmpla ce s-a întâmplat în returul trecut”, a declarat Pustai.

Vizualizări: 197

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: