S-a făcut afacerea Voiculeţ-Nicoară

Pandurii au oficializat ieri transferul lui Viorel Nicoară de la CFR Cluj. În schimbul mijlocaşului de bandă de 26 de ani, gorjenii l-au dat la schimb pe Voiculeţ.

Deşi se vehiculează că Pandurii o să încaseze şi 200 de mii de euro de pe urma acestui schimb, oficialii clubului neagă informaţia. Locul „plictisitului” Voiculeţ a fost luat de Nicoară. Acesta nu are drept de joc cu Levadia Tallinn, dar ar putea debuta mâine seară contra Braşovului.

Cu sau fără bani ?

Ceea ce se ştia încă de luni s-a oficializat ieri. Sătul de Pandurii după 3 ani petrecuţi aici, Voiculeţ a fost lăsat să plece la CFR Cluj. În schimb jucătorului de 28 de ani pandurii îl vor primi pe Nicoară. Diferenţa între cota de piaţă a celor 2 este de 200 de mii de euro. Aceeaşi sumă a fost vehiculată că ar intra în conturile pandurilor după acest schimb de jucători. Nicoară a ajuns ieri la Tg-Jiu şi a semnat cu Pandurii până în 2016. Pe lotul UEFA pentru turul 2 preliminar nu mai poate fi trecut, dar ar putea redebuta la partida cu Braşov de sâmbătă. „L-am transferat definitiv pe Nicoară. Un jucător care ne-a ajutat, a lăsat o impresie bună cât a fost aici, a fost iubit de colegi, de grup şi de publicul din Tg-Jiu. A plecat Voiculeţ, a venit Nicoară. N-a fost nicio diferenţă de bani. Am pierdut un jucător valoros, Voiculeţ, dar am câştigat tot unul valoros. Îi mulţumim lui Voiculeţ pentru ce a făcut aici”, a spus ieri la sport.ro Eugen Pîrvulescu.

3 – ani este perioada pe care Nicoară a semnat cu Pandurii şi Voiculeţ cu CFR Cluj

„Mă bucur că am revenit aici. Cupele europene sunt foarte importante pentru mine. Sper să facem treabă bună în continuare, suntem jucători tineri. Aici nu vine nimeni titular, locul se câştigă jucând. De aia am venit aici, să joc, m-am simţit bine, am fost primit bine.”      Viorel Nicoară, Pandurii

Îl urmează şi Nistor ?

De la Pandurii au plecat în această vară mai mulţi jucători de bază din sezonul trecut. Unii la final de contract, Viera sau Ibeh, alţii transferaţi la alte echipe, Voiculeţ sau Vlad sau reveniţi la cluburile care îi împrumutaseră, Răduţ. Culmea, jucătorul care îşi dorea cel mai mult să plece a rămas pe loc! Nistor a ratat mutarea la CFR Cluj pentru că ardelenii nu au fost de acord să dea 500 de mii de euro pentru el. Mijlocaşul a mai primit o lovitură după ce colegul Voiculeţ a ajuns în Gruia la schimb cu Nicoară. Intrat în ultimul an de contract, Nistor încă mai speră să plece până la finele perioadei de transferuri. Adică la începutul lunii septembrie. Dacă nu pleacă, oricum e decis să nu-şi prelungească înţelegerea cu Pandurii şi să-şi ia zborul liber de contract în vara viitoare. Deja se zvoneşte că CFR-ul aşteaptă perioada de iarnă pentru a semna cu Nistor atunci când mijlocaşul întră în ultimele 6 luni de contract. „Până la finele perioadei de transferuri pot să mai vină sau să mai plece jucători. Şi Dan Nistor poate pleca, dar noi ne dorim să nu plece. Am văzut atitudinea lui la Tallinn, când intră în teren e un jucător profesionist. Cu un ochi aş plânge dacă ar pleca pentru că e un jucător valoros şi cu unul aş râde pentru că aş ştii că i-e bine lui, familiei lui şi clubului, pentru că trebuie să fie bine şi pentru club”, crede Pîrvulescu.

Vizualizări: 152

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: