Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Femeie agresată de soțul gelos

Polițiștii gorjeni au fost sesizaţi miercuri de către o femeie de 48 de ani, din comuna Bărbătești, cu privire la faptul că ar fi fost agresată de soțul său.

"Din cercetările efectuate de polițiști, a reieșit faptul că, la data de 19 mai a.c., bărbatul de 41 de ani, din comuna Bărbătești, în timp ce se afla la locuința de domiciliu, pe fondul geloziei și al unor neînțelegeri, ar fi exercitat amenințări și acte de violență asupra soției sale, distrugând și un telefon mobil aparținând acesteia", a transmis IPJ Gorj.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violență în familie, distrugere și amenințare.

Totodată, polițiștii au luat măsura emiterii unui ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile, față de bărbat.

Vizualizări: 1,856

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: