Femeie de 86 de ani, căutată de poliție

Un bărbat, de 53 de ani, din comuna Turburea, a anunțat ieri poliția cu privire la faptul că mama sa, Bogdan Ana, de 86 de ani, din comuna Mîrșani, județul Dolj, care locuiește la domiciliul acestuia, în după amiaza zilei de marți, a plecat în mod voluntar de acasă și nu a mai revenit.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliției Orașului Târgu Cărbunești și lucrători din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu Cărbunești, pentru efectuarea de verificări.

În momentul plecării, femeia era îmbrăcată cu o fustă neagră, vestă neagră, iar pe cap avea un batic tot negru. Bătrâna era încălțată cu papuci de cauciuc de culoare închisă.

Semnalmente - înălţime de 1,55 m, greutate aprox. 50 kg, față ovală, păr cărunt tuns la nivelul umerilor, ochi căprui, la ochiul stâng un defect, privește spre stânga.

Persoanele care pot oferii informații care să ajute polițiștii în identificarea femeii sunt rugate să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Vizualizări: 1,190

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: