Fetiță de nici doi ani, bătută crunt de tatăl vitreg

Clipe cumplite pentru o fetiță de 1 an și 8 luni care a ajuns la un spital din capitală, în stare gravă, după ce a fost bătută crunt de tatăl ei vitreg. Scos din sărite că fetița nu se mai oprea din plâns, bărbatul a lovit-o fără milă. Fata are nevoie acum de 40 de zile de îngrijiri medicale. A ajuns la Urgențe cu fractură craniană, claviculă ruptă și multiple vânătăi.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lăngă Tribunalul Vâlcea au propus arestul preventiv pentru bărbat. Instanța a fost de acord, iar acesta a fost arestat pentru 30 de zile.

“Din probatoriul administrat in cauză, până la acest moment al urmăririi penale a rezultat faptul că, in cursul lunii decembrie 2020, inculpatul in timp ce se afla la domiciliul său impreună cu minora in vârstă de 1 an şi 8 luni (rezultată din relatia anterioară a sotiei inculpatului), care plângea neincetat, a exercitat in mod constant acte de violentă asupra acesteia, cauzându-i leziuni traumatice. Minora a fost internată, la data de 03.01.2021, la spital, în vederea acordării ingrijirilor rnedicale de specialitate, având în vedere că aceasta prezenta multiple leziuni pe intreaga suprafată a corpului”, au transmis procurorii.

Pe 4 ianuarie, minora a fost examinată din punct de vedere medico-legal, medicii concluzionând ca aceasta prezintă leziuni traumatice care s-au putut produce prin comprimare digito-palmară precum şi prin lovire cu şi de corp/plan dur, necesitând 40 zile ingrijiri medicale de la data producerii leziunilor, se mai arată în comunicatul transmis de Parchetul din Vâlcea.

Vizualizări: 2,789

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: