Fetiţă de patru ani, ucisă de mama ei, fostă educatoare

O fetiţă de patru ani, din Timişoara, a fost ucisă de mama ei, o fostă educatoare, care apoi a sunat la 112, iar poliţiştii au găsit-o pe micuţă înecată în cadă şi cu venele tăiate la ambele mâini. Femeia, în vârstă de 38 de ani, ar fi încercat apoi să se sinucidă, înghiţind erbicid, iar poliţiştii au chemat un echipaj SMURD, care a transportat-o la spital.

Crima a avut loc într-o casă din cartierul Ronaţ, aflat la marginea Timişoarei, fiind anunţată la numărul de urgenţe 112 în jurul orei 23.00. Odată ajunşi la adresă, poliţiştii au găsit-o pe fetiţă înecată în cadă şi cu venele de la mâini tăiate.

Femeia, în vârstă de 38 de ani, şi-ar fi mărturisit crima, la telefon, unor cunoscuţi, imediat după ce a comis-o, apoi s-a încuiat în casă.

Când au ajuns la locuinţa familiei, poliţiştii s-au văzut nevoiţi să spargă uşa locuinţei, deoarece femeia, aflată în stare de şoc, nu a deschis. În casă mai era şi străbunica micuţei, în vârstă de 84 de ani. 

Potrivit poliţiştilor, femeia a acuzat stări de rău şi a început să vomite, în timp ce poliţiştii făceau cercetarea la faţa locului. Aceasta le-ar fi spus oamenilor legii că a înghiţit edbicid, în încercarea de a se sinucide, iar poliţiştii au chemat un echipaj SMURD.

Membri ai familiei femeii le-au spus anchetatorilor că ea îşi luase concediu fără plată de la grădiniţa la care a lucrat, pentru a-şi căuta un alt loc de muncă.

Vizualizări: 2,600

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: