Fostul liberal Sabin Popescu, candidat la șefia CJ Gorj

Omul de afaceri Sabin Popescu, fost lider al PNL Gorj, și-a anunțat luni candidatura la președinția Consiliului Județean Gorj, din partea Partidului Puterii Umaniste (social-liberal). Anunțul a fost făcut la Poarta Sărutului, acolo unde a fost anunțată și candidatura lui Horațiu Guță la Primăria Târgu Jiu.

"Drumul Expres Târgu-Jiu- Craiova și conexiunea rapidă cu Aeroportul din Craiova; Amenajarea unei piste pentru aeronave mici, la Stănești; Proiectul unui drum Expres Novaci- Obârșia Lotrului- Șugag- Sebeș, cu traversare de 5 km, prin tunel, pe sub munte, sunt câteva dintre prioritățile candidatului PPU (social-liberal)", arată un comunicat al partidului.

Sabin Popescu își propune, de asemnea, să semneze parteneriate cu județele vecine, Dolj, Mehedinți, Hunedoara, pentru unirea eforturilor în vederea asigurării infrastrucurii de transport, esențială în vedera creșterii atractivității Olteniei pentru investitori și turiști.

Este al treilea candidat cu numele Popescu intrat în cursă, după Cosmin Popescu (PSD) - președintele în funcție al Consiliului Județean Gorj și Iulian Popescu (PNL).

Vizualizări: 2,268

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: