Gorj: Se caută casele la sat. Primar: Oamenii cumpără pentru că au utilități ca la oraș

Autoritățile din comuna Căpreni au observat un interes crescut pentru casele din localitate. Se vând destul de bine locuințele și interesant este faptul că nu oameni ai locului cumpără case în zonă, ci din alte județe. 

Primarul din comuna Căpreni crede că oamenii sunt atrași de poziționarea localității, cam la jumătatea distanței dintre Craiova și Târgu-Jiu, dar și de utilitățile de care beneficiază aici, aproape ca la oraș.

”Am observat că în ultima perioadă se vând foarte bine case la noi în comună. Am avut cumpărători din Piatra Neamț, Mehedinți, Dolj și chiar cineva plecat în Anglia a decis să cumpere aici o proprietate. S-a vândut o casă chiar lângă mine și nu poate decât să mă bucure că oamenii sunt interesați de comuna Căpreni. Văd anunțurile pe internet se documentează despre zonă și apoi cumpără”, a precizat Emil Cătănoiu, primarul din Căpreni.

Edilul susține că locuințele nu se dau tocmai de pomană, dar cumpărători se bucură că au tot ce le trebuie. ”Să știți că locuințele nu sunt chiar ieftine. Nu s-a vândut nimic sub 10.000 de euro. Oamenii vin pentru că au utilități ca la oraș, drumuri modernizate, apă, canalizare, gaze, școli și sunt aproape și de  Craiova și de Târgu-Jiu, avem magazine și centru de sănătate. Se cumpără și casele la drumul național dar și cele pe străzile mai liniștite”, a mai spus primarul.

Vizualizări: 5,801

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: