Horoscop

Berbec
Sunteți ezitant, introvertit şi timorat și nu îndrăzniți să luați o hotărâre importantă decât dacă sunteți silit de împrejurări. Dacă nu reuşiți să vă arătaţi pe atât de viteaz şi de erou încât să decideți singur drumul, ar fi util să ştiți că, la nevoie, ați putea beneficia de sprijinul şi încurajarea sinceră a părinţilor sau a unor rude apropiate mai de încredere.

Taur
Abordați toate chestiunile de ordin financiar cu multă prudenţă şi tact. E posibil să întoarceți o situaţie pe toate fețele înainte de a lua o decizie, să cântăriți o potenţială sursă de venit sau un posibil târg avantajos. Nu vă stăpâniți răbufnirile emoţionale şi asta v-ar putea aduce într-un raport delicat cu cei din jur.

Gemeni
Azi lecturați ori investigați o serie de evenimente din istoricul unui popor și vă lăsați acaparat de evenimente marcante din istoria personală. E de aşteptat ca acest refugiu în timp să vă priveze, totuşi, de unele experienţe ce ţin de viaţa afectivă prezentă. De asemenea, evitați să judecați persoana iubită exclusiv prin prisma iubirilor trecute.

Rac
În iubire ați putea merge pe încredere şi dăruire necondiţionată. Poate fi momentul stingerii unor focare de teamă sau nelinişte ori poate să vi se dezlege uşor limba, să treceți la mărturisiri, confidenţe emoţionante. O serie de câştiguri nesperate v-ar putea tenta să forţați norocul şi să vă dedați la cheltuieli negândite.

Leu
Azi treceți în inventar amiciţiile şi prieteniile. Destul de detaşat şi raţional, simţiți că puteți judeca lucid reala calitate a celor ce pretind că vă pot fi aproape la nevoie. Felul mai brutal şi ofensator în care puneți problema ar putea să deranjeze iremediabil unele orgolii şi duce la ruperea unor legături de tovărăşie care păreau sigure.

Fecioară
Sunteți pe recepţie, aveți urechi de auzit şi ştiți să ascultaţi. Păreți mai entuziast şi întreprinzător și prindeți din zbor nişte idei care să vă aducă unele avantaje materiale sau financiare. Dacă bugetul vă face viaţa mai uşoară, chestiunile amoroase vă pot da încă bătăi de cap.

Balanţă
Simţiți că totul poate fi iertat, reparat şi remediat și alegeți să dregeți busuiocul într-o serie de relaţii personale compromise. E posibil să deveniți mai binevoitor şi înţelegător, empatic, putând ajunge să vă substituiți în mare măsură persoanelor de lângă dumneavoastră.

Scorpion
În plan sentimental primiți dovezile de afecţiune necesare, iar acasă e posibil să nu vă achitaţi de unele datorii nescrise, de obligaţii de om vrednic, harnic şi chibzuit. Vi se poate reproşa că nu sunteți gospodar, că nu vă organizați corespunzător, că nu sunteți în măsură să puneți în ordine locul.

Săgetător
Probabil că nu vă încântă foarte mult flirtul şi jocul de-a sentimentele. Dispuneți de o rezervă analitică, raţională, şi de un spirit critic supradozat, care poate şubrezi relaţia cu persoana iubită. Deveniți uşor recalcitrant şi cârcotaş dacă simţiți că v-a fost încălcat spaţiul de confort afectiv, legăturile cu membrii familiei decurg probabil mai relaxat, sunt mai puţin predispuse la ruptură.

Capricorn
Atrageți câştiguri financiare, dar şi afective, mizând pe simplitate şi onestitate, pe simţul ordinii, al logicii şi al raţiunii lucide. Dialogul instinctiv şi neprelucrat, dus în termenii unei bune-cuviinţe, poate da rezultate surprinzătoare. Din punct de vedere afectiv, discerneți ce se face și de ce nu se face, câştigând cu tact simpatia cuiva drag.

Vărsător
Adoptați un comportament revoltat şi nesupus, combativ şi incisiv. E posibil să vă vedeți în postura de a tranșa în cercul de prieteni unele dispute financiare mai vechi sau poate ca unele datorii nereturnate să creeze izbucniri de vanităţi şi orgolii. Dacă lucrurile nu se ordonează cum vreți, e de aşteptat să încercați să organizați în imaginaţie şi închipuire revanşe iluzorii.

Peşti
Sunteţi mai optimist decât în mod obişnuit, iar comunicarea cu cei din jur decurge cât se poate de armonios. Profitați de ocazie pentru a vă găsi susţinători pentru proiectele în care sunteţi implicat. Primiţi o sumă de bani pe care o aşteptaţi de mai mult timp sau o investiție mai veche dă rezultate.

Vizualizări: 1,880

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: