Gorj: Tot mai multe cazuri de violență în familie

Zeci de cazuri de violență domestică și tot atâtea dosare penale întocmite de polițiștii gorjeni. Acesta este un bilanț al oamenilor legii doar în ultima săptămână, fiind vorba despre 36 de astfel de cazuri.

 De asemenea, în urma probatoriului administrat în patru dosare penale, polițiștii gorjeni au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, cinci bărbați cu vârste cuprinse între 29 și de 56 de ani, din comunele Logrești, Stejari și Bălești, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de violență în familie și amenințare.

Totodată, în ultimele 24 de ore, polițiștii au emis două ordine de protecție provizorii: ”Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați prin apelul 112 de către o femeie de 40 de ani, din municipiul Târgu Jiu, cu privire la faptul că a fost agresată fizic de fostul concubin. Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că un bărbat de 49 de ani,  din comuna Stejari, pe fondul geloziei, ar fi exercitat acte de violență asupra fostei concubine. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de violență în familie, fiind emis și un ordin de protecție provizoriu față de bărbat. Un alt ordin de protecție a fost emis pe numele unui bărbat de 46 de ani, din Târgu Jiu și asta după ce și-ar fi bătut fiica și soția”, transmite IPJ Gorj.

Oamenii legii trag un semnal de alarmă în acest sens și spun că toți cei care sunt supuși violențelor în familie, să apeleze imediat numărul de urgență 112.

Vizualizări: 1,288

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: