Gorjeanca a câştigat la „Bravo, ai stil!” Ce face cu banii!

Silvia Oana Popescu, gorjeanca participantă la „Bravo, ai stil!”, a câştigat prima ediţie a emisiunii şi premiul de 100.000 de lei. Tânăra de 34 de ani este pasionată de design şi spune că va investi banii în propriul brand. Silvia a reuşit să câştige în ciuda antipatiei juratei Iulia Albu, care s-a manifestat critic faţă de ea de la început până la final.

Silvia Popescu a obţinut 50,9% din voturile telespectatorilor emisiunii de la Kanal D, care au apreciat-o nu doar pentru stil, ci şi pentru că şi-a susţinut aprig toate alegerile. A doua clasată în opţiunile publicului, Cristina Mihaela, a fost susţinută la scenă deschisă de jurata Iulia Albu.

Silvia le-a mulţumit pe facebook celor care au susţinut-o pe parcursul celor 17 săptămâni de concurs: „Dragii mei, am învins! Sunt cea mai stilată și mai fericită femeie din România și asta datorită vouă! Am plecat împreună pe un drum care a durat câteva luni. Mi-ați fost scut, imbold, tonic, critic, povățuitor, dar mai întâi de toate mi-ați fost prieteni și îmi veți rămâne prieteni. Vă iubesc pentru că m-ați susținut. Vă iubesc pentru că m-ați ales pe mine! Vă iubesc pentru că sunteți minunați! Vă iubesc necondiționat!”.

Gorjeanca a fost susţinută necondiţionat de fetiţa ei de 4 ani, o minune blondă, cu ochi albaştri. „Am o fetiţă de 4 ani, blondă cu ochii albaştri, o minunăţie de fată pe nume Evolette Sofia. Mai presus de orice, fiica mea este o «fashionistă». Încă de mică, este obsedată de haine, dar nu ca toţi copiii; la modul acela adult, m-a moştenit, dar cred că mă lasă uşor în urmă. Mă urmăreşte din faţa micului ecran de fiecare dată când apar şi se bucură foarte tare, ba chiar îi imită pe juraţi. Dacă nu ar fi părinţii mei, mi-ar fi fost foarte greu să o cresc pentru că în aceste clipe ea stă cu ei, la Târgu-Jiu”, a povestit Silvia.

Silvia a fost cea mai controversată concurentă de la „Bravo, ai stil”, intrând în numeroase dispute pe parcursul emisiunii.

Galerie foto


Vizualizări: 11,288

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: