Gorjeni prinși beți la volan

Tot mai mulți șoferi gorjeni sunt prinși băuți la volan. Pe mulți nu-i mai sperie nici faptul că vor rămâne fără permis și nici că se aleg cu dosar penal ori că ar putea provoca accidente grave așa cum s-a mai întâmplat pe șoselele din Gorj. 

Așa se face că polițiștii opresc zilnic în trafic șoferi care, după ce suflă în fiolă, se dovedesc a fi băuți deși alcoolul la volan îi poate costa pe unii libertatea sau chiar viața.

Un gorjean de 43 de ani, din comuna Dragotești, a fost oprit de polițiști în timp ce conducea un autoturism, pe raza comunei Mătăsari. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot joi, în Tismana, polițiștii au depistat, în trafic, un bărbat, de 48 de ani, din comuna Padeș, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 67 Apa Neagră, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat.

"Conducătorii auto au fost transportați la spital, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În ambele cauze, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul, pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența alcoolului", a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Vizualizări: 2,051

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: