Hai la circ! Elefant, zebre, cămile, clovni şi acrobaţi la Târgu Jiu

Gorjenii vor avea parte în aceste zile de un spectacol inedit cu animale exotice. Circul Orlando a revenit la Târgu Jiu, după patru ani de pauză, cu noi surprize pentru public. „Orlando” s-a bucurat de real succes şi în trecut, fiind circul care a adus elefanţi la Târgu Jiu. De această dată, elefantul va lucra împreună cu un bichon, devenind protagoniştii unei emoţionante poveşti. Nu vor lipsi nici dresurile cu zebre, lame sau cămile. Circul „Orlando” a poposit în zona Târgului Auto şi va avea spectacole inclusiv duminică.

Timp de câteva zile, Circul „Orlando” va căuta să-i impresioneze pe gorjeni cu numere de magie, acrobaţii şi dresuri de animale exotice. Ca de fiecare dată, momentul cel mai aşteptat rămâne apariţia elefantului. Reprezentanţii circului spun că au revenit la Târgu Jiu cu un spectacol unic. „Suntem la Târgu Jiu după o pauză de patru ani, avem un spectacol complet nou, de fapt cel mai mare spectacol existent la ora actuală. Avem dresuri de animale, dresuri de cai, dresuri de cămile, lame, zebre şi elefant, sunt mulţi acrobaţi, clovni. Este un spectacol de divertisment pentru toate vârstele, atât pentru adulţi, cât şi pentru copii”, a declarat Octavian Oprescu, administratorul circului şi tatăl lui Orlando. În programul spectacolului este inclusă şi o emoţionantă poveste, ai cărei protagonişti sunt elefantul şi un bichon.

Circul „Orlando” are acrobaţi din Statele Unite ale Americii, clovni din Cehia, Franţa şi Anglia. Circul este încălzit, iar din incinta acestuia pot fi cumpărate băuturi răcoritoare şi dulciuri. Copiii vor avea posibilitatea să facă fotografii pe elefant şi plimbări pe căluţi. „Circul este încălzit, noi suntem pregătiţi şi pentru zilele cu frig şi ploi, dar se pare că nu este nevoie de încălzire la ora actuală, întrucât este foarte cald şi afară. Publicul nu trebuie să-şi facă niciun fel de probleme. De asemenea, avem bufet cu sucuri şi apă, cu tradiţionalul popcorn şi vată pe băţ. Avem plimbări cu căluţi, facem poze călare pe elefant şi multe alte atracţii”, a declarat Octavian Oprescu.

PROGRAM

Circul „Orlando” a poposit în zona Târgului Auto şi va avea spectacole în perioada 30 martie-2 aprilie. Vineri are loc un spectacol, începând cu ora 18:30. Sâmbătă vor avea loc două spectacole, de la orele 15:30 şi 18:30. De asemenea, tot două spectacole vor avea loc şi duminică, de la orele 11:00 şi 15:30.

BILETE

Biletele costă 30 de lei pentru copii şi 35 de lei pentru adulţi, la tribuna laterală, sau 35 de lei pentru copii şi 40 de lei pentru adulţi, la tribuna centrală. Pentru copiii de până la doi ani nu se plăteşte bilet. Pot beneficia de o reducere de 10 lei la achiziţionarea biletelor cei care prezinte fluturaşele distribuite prin şcoli şi grădiniţe. „Avem şi oferte, s-au împărţit foarte multe flyere la grădiniţe şi şcoli, prin care se acordă o reducere de 10 lei, atât pentru adulţi, cât şi pentru copii”, a spus Octavian Oprescu.

Galerie foto


Vizualizări: 2,844

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: