Horoscop

Berbec
Chiar şi în iubire e nevoie de raţiune, ca atare vei fi azi capul cel limpede care va lua decizii bune pentru amândoi. Dacă partenerul trăieşte într-o lume visătoare, cu fluturaşi şi îngeraşi, îndrăgostit lulea, revino tu un pic cu picioarele pe pământ şi priveşte lucrurile aşa cum sunt, fără a le idealiza şi a le vedea mai frumoase decât în realitate!

Taur
Mare grijă la deciziile financiare ale acestei zile, deoarece conţin o mare doză de risc. Dacă nu te opreşti la timp, dacă nu faci calcule cu multă prudenţă pe câteva zile de acum înainte, ai putea investi o sumă cam mare într-o direcţie complet nerentabilă. Când îţi vei da seama, ar putea fi prea târziu, dar pentru că apar suficiente avertismente înainte de a face greşeala, ar fi bine să ţii cont de ele!

Gemeni
Pentru că în trecut a mai avut loc un moment similar celui de acum, îţi cam lipseşte curajul să mai încerci o dată, ca nu cumva să repeţi aceeaşi greşeală de odinioară. În loc să te temi să acţionezi, ar trebui să arăţi că ai învăţat ceva din lecţia de atunci şi că acum ştii să gestionezi mult mai bine problema.

Rac
Nu obţii rezultatele pe care le-ai dorit, deşi ai investit tot ce ai avut mai bun în tine pentru a ajunge la un rezultat visat, dar se pare că nu a prea meritat efortul. Nu renunţa încă, poate se mai schimbă ceva, poate nu ai participat pe de-a-ntregul, ci s-ar fi cerut o implicare totală, poate mai apar unele aspecte pe parcurs care să deturneze acţiunea într-o direcţie pozitivă.

Leu
Dacă tu eşti prins într-un punct mort şi simţi că nimic nu se mai mişcă, ascultă de cineva imparţial de pe margine care are pentru tine cel mai eficient stimulent. Chiar dacă tu, pe moment, eşti gata să abandonezi orice luptă şi să spui că nimic nu se mai poate face, vei vedea, prin exemplul oferit de tovarăşul tău mult mai energic, ce multe soluţii mai există totuşi! Ascultă-l, urmează-l, molipseşte-te de la el, şi vei vedea că tot ceea ce considerai că este un eşec sau un capăt de drum e, de fapt, cea mai incitantă provocare.

Fecioară
Dacă acasă nu te simţi în largul tău, ieşi din mediul tău strâmt şi mergi oriunde vezi cu ochii. Ai nevoie de o schimbare de decor şi de atmosferă, pentru că propriul tău mediu intim nu te prea încântă. Ori planează acolo un aer obositor, apăsător, din cauza unor probleme de familie, ori te încearcă o problemă de sănătate pe care o poţi contracara mai bine afară, la aer curat.

Balanţă
Fii pregătit pentru tot felul de piedici dacă ai azi de rezolvat probleme de natură oficială. Birocraţia se va dovedi a fi cel mai frustrant obstacol al planurilor tale, pentru că, la orice uşă baţi, mereu se va găsi cineva care să te întoarcă din drum pentru un document lipsă la dosar. Trebuie să te înarmezi cu răbdare şi calm dacă intri în contact cu reprezentanţii statului, pentru că ori nu-i găseşti în toane bune, ori aruncă pe umerii tăi tot felul de obligaţii.

Scorpion
Dacă vezi că planul început mai demult a ajuns într-un punct critic, ar fi bine să te gândeşti la altă direcţie, semn că cea în care mergeai înainte nu a fost cea mai bună alegere. E bine să ai întotdeauna la dispoziţie un plan de rezervă, pentru a nu fi obligat să continui un drum doar din lipsă de alternative. Sigur ai tu o altă idee în minte care ar merita încercată, totul e să nu te laşi copleşit de nivelul la care s-a ajuns.

Săgetător
Pune-ţi creativitatea fără margini la treabă, pentru că ar ieşi de aici succese demne de laudă. Tu ai mereu idei noi, originale, îndrăzneţe, care se cer transpuse în practică. Nu trebuie să le păstrezi doar la nivel teoretic, ci fă un pas în faţă şi asumă-ţi orice gen de sarcină în care poţi să-ţi valorifici talentele cu care eşti din belşug înzestrat.

Capricorn
Te simţi blocat într-un impas major şi, din cauza pesimismului, nu vezi nici o ieşire. Când eşti împovărat de griji şi gânduri negative, caută ajutor din afară, deoarece ai alături de tine un grup de suport care poate contribui salvator pentru a te ajuta să depăşeşti impasul. Nu numai că îţi ridică moralul, ci pun şi umărul la problema ta, venind cu soluţii practice de a rezolva totul mai repede.

Vărsător
Eşti un curajos din fire, vrei să ieşi în evidenţă, dar azi o voce interioară îţi spune să rămâi în banca ta, să nu ieşi prea mult în evidenţă, ca nu cumva ceea ce te-ar împinge în faţă să fie un acces de orgoliu şi personalitate. Nimeni nu te poate opri când ai ceva de spus şi de arătat, aşa e, dar de data aceasta nu eşti foarte sigur pe ceea ce vrei să spui, deci mai bine ai mai aştepta, ai mai aduna informaţie.

Peşti
Nu exagera cu pretenţiile şi cu autoritatea, pentru că unii s-ar putea să spună că ai depăşit limitele. E bine să ridici ştacheta sus, dar unii nu au cum să ajungă nici la jumătate din ceea ce ceri tu şi ori îi faci pe ei să se simtă prost, ori tu aluneci spre o zonă depresivă generalizând că oamenii sunt mult sub aşteptările tale.

Vizualizări: 751

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: