Horoscop

Berbec

La începutul săptămânii sunteţi nevoit să achitaţi diverse facturi, datorii sau să vă ocupaţi de relaţiile cu instituţii financiare. Se pare că a sosit momentul să vă ocupaţi de acte necesare fie dobândirii unor bunuri, fie pentru contractarea unui credit. Deocamdată ar fi bine doar să vă informaţi, să vă regândiţi planurile financiare şi să lăsaţi în săptămânile următoare acţiunea propriu-zisă. La serviciu este multă forfotă, pentru că sunteţi solicitat de şefi şi de colegi în treburi stringente.

Taur

Se conturează modificări în relaţiile parteneriale, de aceea ar fi bine să observaţi încotro bate vântul schimbării. Perioada este favorabilă numai unei analize privitoare la colaborările în care sunteţi implicat sau doriţi să vă implicaţi, dar şi pentru a studia pe îndelete relaţia cu partenerul de viaţă. Pregătiţi-vă de acţiuni măreţe în comun cu alţii! Miercuri şi joi apar cheltuieli pe taxe, facturi, însă pot intra în discuţie şi partajele sau moştenirile.

Gemeni

Aveţi multe de făcut la serviciu, dar persistă senzaţia de mers în gol. Se întrezăresc noutăţi în plan profesional, de aceea nu puneţi bază pe ce a fost sau pe ce este încă. Îngrijiţi-vă sănătatea, pentru că se pot evidenţia afecţiuni ale sistemului renal, ale coloanei vertebrale şi ale segmentelor gâtului. V-ar prinde bine trasarea unui plan de consultaţii, analize medicale sau intervenţii chirurgicale după caz.

Rac

Este multă forfotă în plan sentimental, astfel că sunt şanse să vă avântaţi în prima idilă posibilă. Controlaţi-vă stările şi aveţi răbdare ca evenimentele să urmeze cursul firesc. Atmosfera de la locul de muncă este bună, însă în fundal domneşte discordia, mai ales din partea femeilor. Fiţi prudent la mijlocul săptămânii, pentru că fluctuaţiile emoţionale sunt mari şi puteţi lua decizii pripite.

Leu

Atenţia şi eforturile vă sunt îndreptate mai mult spre casă şi familie. Vin vremuri domestice noi, însă deocamdată se simt la nivel subtil. Rezolvaţi cu atenţie şi răbdare sarcinile cotidiene şi îndatoririle profesionale, pentru că vă vor veni satisfacţii şi din aceste direcţii. Miercuri şi joi se vor ivi situaţii disonante atât într-o relaţie sentimentală, cât şi în relaţia cu copiii. Prudenţă şi discernământ! Tentaţiile sunt mari şi păguboase pe termen lung.

Fecioară

Este multă agitaţie în preajmă în prima parte a săptămânii. Prieteni, rude, simple cunoştinţe vă vor căuta fie pentru a le oferi un sfat, un sprijin moral sau material, fie pur şi simplu doresc să mai schimbe o vorbă despre subiectele cotidiene, de larg interes. Niscai probleme pot apărea dinspre segmentul familial. Fiţi înţelegător cu membrii familiei, chiar dacă ei vă provoacă în diverse moduri.

Balanţă

Preocupările financiare sunt o temă importantă. La prima vedere sunteţi nemulţumit de veniturile obţinute din activitatea profesională, dar în umbră se trasează alte variante de câştig. Totul este să aveţi încredere şi răbdare. Deocamdată, descurcaţi-vă cu ce aveţi şi folosiţi strictul necesar. La mijlocul săptămânii sunt posibile discuţii şi întâlniri cu persoanele din anturajul apropiat. Nu luaţi de bun chiar tot ce vi se spune şi, mai ales, vorbiţi numai la obiect, fără a povesti despre dumneavoastră şi intenţiile pe care le aveţi.

Scorpion

Sunteţi pus pe fapte mari în primele zile ale săptămânii, însă luni este bine să vă temperaţi elanul şi să vă ocupaţi numai de activităţi uşoare şi bine cunoscute. Vi se rotunjesc veniturile, însă nemulţumirile persistă în segmentul financiar. Sunteţi tentat să cheltuiţi mai mult decât câştigaţi deocamdată, aspect neplăcut şi neindicat.

Săgetător

Indiferent ce aţi face, în suflet există o mare dorinţă de interiorizare şi de visare cu ochii deschişi. De asemenea, se pot evidenţia afecţiuni mai vechi sau mai noi. Îngrijiţi-vă sănătatea, planificaţi-vă riguros activităţile şi acceptaţi sprijinul celor dragi şi de încredere. Este o perioadă de mari transformări interioare, astfel că este dificil să fiţi foarte prezent şi implicat în activităţi comune cu alţii. Joi şi vineri sunt şanse să primiţi bani, cadouri sau favoruri dinspre locul de muncă.

Capricorn

Foarte animate sunt relaţiile cu prietenii, însă mai mult prin prisma dumneavoastră, decât a lor. Evitaţi să vă apropiaţi prea mult de aceste persoane, inclusiv de persoanele care v-au susţinut până acum la locul de muncă. Acum sunteţi numai pe forţele proprii şi nimeni nu vă mai poate ajuta aşa cum doriţi. Aveţi nevoie de momente de odihnă şi regândirea unor planuri de viaţă, iar zile bune în acest sens sunt miercuri şi joi.

Vărsător

O săptămână foarte dinamică în plan profesional. Chiar dacă lucrurile par amestecate, nedesluşite ar fi bine să observaţi atent ce se petrece, să notaţi eventual într-un jurnal şi să vorbiţi cât mai puţin cu alţii. La mijlocul săptămânii, apar în preajmă prieteni, dar şi variante deosebite de a vă implica în proiecte şi acţiuni de anvergură. Fiţi prudent şi, deocamdată, doar gândiţi-vă la noi trasee profesionale. Acum este mai bine să fiţi doar spectator.

Peşti

Foarte interesante sunt relaţiile de muncă! Unii colegi sau şefi îşi vor retrage susţinerea de până acum, iar alţii vor face demersuri să se apropie mai mult de dumneavoastră şi să vă antreneze în activităţi noi. Însă, deocamdată evitaţi luarea deciziilor importante! Săptămâna este bună numai pentru reevaluări şi regândirea unor planuri personale sau profesionale.

Vizualizări: 1,091

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: