Horoscop

Berbec

Este posibil ca simţul practic şi capacitatea de concentrare să fie reduse, aşa că nu este momentul să vă ocupaţi de activităţi dificile. Nu luaţi decizii în chestiuni importante la locul de muncă sau în afaceri, fiindcă s-ar putea să nu fiţi prea inspirat.

Taur

În prima parte a zilei este posibil să fiţi puţin confuz şi să nu reuşiţi să vă faceţi înţeles de cei din jur. Amânaţi rezolvarea problemelor care necesită concentrare şi încercaţi să vă adunaţi gândurile. Dacă doriţi să cumpăraţi un obiect de valoare pentru casă, nu este indicat să-i faceţi o surpriză partenerului de viaţă.

Gemeni

Deşi se pare că vă simţiţi în formă, s-ar putea să constataţi că nu reuşiţi să vă concentraţi şi că nu prea aveţi spor. Se pare că simţul practic este redus, aşa că limitaţi-vă la activităţi simple, de rutină. În relaţiile cu prietenii, aveţi grijă să nu provocaţi discuţii aprinse!

Rac

Este posibil să primiţi o sumă importantă de la o persoană mai în vârstă din familie şi să începeţi să vă faceţi planuri. Ar fi bine să nu vă pripiţi, pentru că azi vă cam lipseşte simţul practic şi s-ar putea ca planurile să se dovedească nerealiste. Vă recomandăm să vă consultaţi cu partenerul de viaţă.

Leu

În prima parte a zilei s-ar putea să aveţi dificultăţi la locul de muncă sau în afaceri din cauza că nu prea reuşiţi să vă concentraţi. Nu vă lăsaţi implicat în bârfele celor din jur, pentru că riscaţi să aveţi neplăceri mai târziu.

Fecioară

În prima parte a zilei s-ar putea să fiţi indispus şi să nu vă puteţi concentra prea bine. Vă recomandăm să nu vă asumaţi riscuri, pentru că şansele de reuşită sunt minime. Dacă aveţi posibilitatea să vă relaxaţi în aer liber sau practicând un sport, ar fi bine să profitaţi de ocazie.

Balanţă

S-ar putea să fiţi puţin dezamăgit de rezultatele sub aşteptări ale eforturilor depuse în ultima vreme în plan profesional. Se pare că sunteţi pe drumul cel bun, perseveraţi şi aveţi răbdare. Un prieten cu experienţă v-ar putea da un sfat bun sau o idee care să vă ajute să faceţi economie de timp.

Scorpion

Se pare că în prima parte a zilei sunteţi mai sensibil decât de obicei şi foarte greu de mulţumit. Vă sfătuim să nu vă manifestaţi iritarea, pentru că v-ar putea afecta relaţiile cu colegii de muncă sau cu partenerii de afaceri. Pentru a vă spori şansele de reuşită, verificaţi totul de mai multe ori şi favorizaţi munca în echipă.

Săgetător

Nu este o zi potrivită pentru întâlniri cu prietenii sau pentru discuţii şi negocieri de afaceri. Se pare că aveţi tendinţa să deveniţi irascibil şi nu prea aveţi chef de vorbă. Amânaţi cumpărăturile şi investiţiile, fiindcă există riscul să luaţi decizii neinspirate.

Capricorn

La locul de muncă sau în afaceri ar fi bine să nu vă asumaţi prea multe responsabilităţi, pentru că riscaţi să faceţi greşeli din neatenţie care vă pot costa mai târziu. Este posibil să primiţi o mână de ajutor de unde nu vă aşteptaţi. Spre seară aveţi ocazia să vă întâlniţi cu prieteni buni şi să uitaţi de stresul de peste zi.

Vărsător

În prima parte a zilei este posibil să nu reuşiţi să vă concentraţi şi să aveţi dificultăţi de comunicare. Se pare că v-aţi asumat multe resposabilităţi şi aveţi tendinţa să neglijaţi odihna. Profitaţi de orice ocazie de a vă încărca bateriile.

Peşti

La locul de muncă sau în afaceri nu este o zi bună pentru a face planuri de viitor sau pentru a lua decizii în privinţa investiţiilor. Vă sfătuim să evitaţi afacerile la marginea legii, pentru că altfel există riscul să aveţi probleme. În relaţia cu partenerul de viaţă se întrevede o zi plină de armonie şi buna înţelegere.

Vizualizări: 738

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: