Horoscop

Berbec

Veţi avea şansa să câştigaţi bani în plus cu o idee nouă sau o afacere nouă. Dacă aveţi nevoie să luaţi o decizie, să respectaţi un termen-limită sau să vă cercetaţi opţiunile, acum e o perioadă bună. Ideile legate de casă şi familie sunt active. Relaxaţi-vă şi bucuraţi-vă de spaţiul personal. Concentraţi-vă pe lucruri importante. Fiţi atent la sănătate şi menţineţi-vă forma fizică.

Taur

Sunteţi mult mai orientat spre acţiune şi dornic să faceţi orice este necesar ca să vă împliniţi planurile. Este un timp foarte bun să vânaţi reducerile. Dacă sunteţi propriul şef, puteţi să vă aşteptaţi la o săptămână bună. Puteţi absorbi idei noi despre cum să vă creaţi independenţă financiară pe care alţii să nu le înţeleagă, deci fiţi atent.

Gemeni

Nu vă ignoraţi visele sau instinctele, întrucât puteţi beneficia de ghidare valoroasă dacă sunteţi atent. Poate fi foarte profitabil dacă vreţi să vindeţi lucruri nefolosite. Se întâmplă multe transformări psihologice în tot felul de relaţii. Nu vă temeţi să experimentaţi, să aveţi încredere în intuiţiile voastre. Soluţiile la probleme minore trebuie analizate cu multă atenţie.

Rac

Oamenii se vor simţi atraşi de ceea ce aveţi de oferit. E o perioada bună să vă consolidaţi câştigurile. Financiar, nu luaţi decizii pripite decât dacă sunteţi sigur că vă aflaţi pe drumul bun. Acum, atenţia vă va fi mutată şi pe un nivel mai adânc de transformări personale. E posibil ca în această săptămână să câştigaţi anumite beneficii.

Leu

O stare de spirit serioasă lucrează în avantajul vostru dacă vreţi să luaţi decizii importante şi să vă ţineţi de ele. Orientaţi-vă spre acţiune dacă vreţi rezultate. Viaţa socială continuă să înflorească, fiind un timp excelent să vă extindeţi reţeaua de cunoştinţe şi să vă mutaţi şi în alte cercuri. Trecutul poate avea un impact puternic asupra prezentului, fie intenţionat, fie accidental.

Fecioară

Munca, familia, comunicarea şi căminul vă ţin ocupat toată săptămâna. Este timpul pentru reuniuni prietenoase şi aniversări. Setaţi-vă propriile obiective, în loc să încercaţi să le împliniţi pe cele setate de alţii. Abilitatea de a vă descurca cu ce aveţi în faţă câştigă respectul altora. Veţi beneficia la maxim dacă învăţaţi să vă autodisciplinaţi.

Balanţă

Dacă cineva se opune ideilor voastre, folosiţi-vă puţin farmecul şi vă va fi mult mai uşor să vă descurcaţi, mai ales dacă este vorba de job sau de un interviu. Dacă vă plac masajele sau clipele la spa, este momentul să vă răsfăţaţi. E o perioadă excelentă pentru o energie crescută şi motivantă, aşa că eforturile vor da roade, fie că sunt în afaceri, pentru sănătate sau pe plan personal.

Scorpion

Vă forţaţi să rezolvaţi un aspect care v-a cauzat frustrare ceva timp. Totuşi, acţiunile şi abordarea asupra vieţii pot necesita o schimbare ca lucrurile să fie bine. Mai târziu, întrebaţi-vă dacă ceva ce vă doriţi se merită ca preţ şi dacă sunteţi dispus să plătiţi acest preţ. Weekend-ul vă poate aduce o ofertă romantică tentantă.

Săgetător

Ca să nu aveţi prea multă muncă şi răspunderi zilnice, creaţi-vă un plan ferm şi ţineţi-vă de el. Poate e bine şi să delegaţi o parte din sarcini. Relaţiile romantice şi de business continuă să se arate sub aspectul lor pozitiv. Relaţiile vă vor lărgi orizonturile, dar manifestaţi prudenţă pentru că unele oportunităţi nu vor fi chiar aşa de nemaipomenite cum par la început.

Capricorn

În timp ce intuiţia şi inspiraţia pot fi de mare ajutor, rămâneţi cu picioarele pe pământ şi nu vă lăsaţi dus de valul unei idei nebuneşti şi sălbatice. Întâlnirea cu un prieten de încredere vă poate da idei şi sugestii pe care nu le-aţi luat în calcul. La muncă, anumite răsturnări de situaţii minore şi ceva haos sunt exact ce aveţi nevoie ca să reaşezaţi lucrurile corect.

Vărsător

Sunteţi pe aceeaşi lungime de undă cu prietenii şi vă puteţi uni forţele pentru o cauză. Vestea bună poate veni sub forma unei idei de făcut bani, a unei măriri de salariu sau a unei posibilităţi de promovare. Un aspect la care trebuie să fiţi atent este delăsarea alimentară şi îmbuibarea, în special dacă vreţi să mai slăbiţi.

Peşti

Spuneţi „da“ la orice invitaţie neaşteptată. Căldura şi înţelegerea guvernează interacţiunile voastre. Sunteţi nerăbdător să vă cercetaţi opţiunile legate de sănătate şi starea de bine. E vremea să schimbaţi rutina şi să aplicaţi noi tehnici ca să fiţi mai fericit şi mai în formă. Folosiţi-vă imaginaţia creativă spre a crea grandoare în viaţa dumneavoastră.

Vizualizări: 634

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: