Horoscop

Berbec

Luna tranzitează zodia Racului şi vă predispune la empatie, emotivitate şi multă sensibilitate. Uşa inimii voastre se lasă mai greu deschisă astăzi, sunteţi introvertit, reţinut, chiar timid. Familia şi căminul sunt zona în care vă găsiţi liniştea.

Taur

Comunicaţi cu mult patos, emanaţi căldură prin toţi porii, dar aveţi şi tendinţa de a lua lucrurile personal. Amânaţi, pe cât posibil, semnarea de contracte importante, căci rezultatele ar putea fi altele decât cele scontate.

Gemeni

În cazul vostru, Luna în Rac de astăzi vă stârneşte să vă evaluaţi patrimoniul şi vă orientează spre acumulare. Aţi putea constata că banii sunt pe sfârşite, deşi mai aveţi multe cheltuieli de făcut. Daţi grijile materiale la o parte şi bucuraţi-vă de oamenii care vă îmbogăţesc viaţa.

Rac

Vreţi, nu vreţi, astăzi vă etalaţi emotivitatea, empatia şi generozitatea precum o carte de vizită. Vă manifestaţi ca o cloşcă pentru cei din jur, aveţi tendinţa de a-i îngriji sau a-i proteja, dar aveţi grijă să nu exageraţi, căci s-ar putea simţi sufocaţi. La locul de muncă fiţi pregătit pentru surprize şi schimbări neaşteptate de situaţie.

Leu

Sub influenţa Lunii din Rac, intuiţia şi imaginaţia voastră sunt debordante. Un bărbat din familie, soţul sau poate tatăl, are nevoie de sprijinul vostru afectiv sau de protecţie. Manifestaţi-vă cu generozitate compasiunea şi nobleţea, trăiți emoţiile la maximum de intensitate şi nu vă înfrânaţi instinctul de a sări în sprijinul celor aflaţi în situaţii delicate.

Fecioară

Este posibil să aveţi parte de un câştig care vă va echilibra pentru un timp situaţia financiară. Cumpărăturile de lux și călătoriile sunt avantajate. Energia mentală atinge cote maxime și puteți face faţă cu succes unor activităţi intelectuale.

Balanţă

Astăzi sunteţi centrat pe carieră şi pe raporturile cu autorităţile sau cu şefii. Vă doriţi siguranţă, stabilitate, şi preferaţi să vă scăldaţi în ape liniştite. Totuşi, o dare de seamă legată de buget sau profit/pierdere v-ar putea înviora şi vă determină să căutaţi soluţii.

Scorpion

Astăzi aţi putea juca cu succes rolul lupului moralist. Concentraţi-vă atenţia asupra voastră, evitaţi replicile incisive şi nu vă identificaţi cu rolul de justiţiar. Oricât de mult v-ar plăcea să fiţi cel care împarte dreptatea, acceptaţi oamenii aşa cum sunt.

Săgetător

În ceea ce vă priveşte, sunteţi încercat de emoţii puternice şi paradoxale. Trăiţi într-o lume a voastră, preferaţi căile oculte, ascunse ochiului neavizat, aveţi ţinte precise, dar nu vă lăsaţi până nu vă atingeţi obiectivele. Vă preocupă bunurile comune, împărţite, vis-a-vis de care sunteţi acaparator şi preferaţi să le ştiţi la adăpost.

Capricorn

Stimulat de Lună în zona relaţiilor şi a parteneriatelor, aveţi tendinţa de a vă ataşa, până la sufocare, de ceilalţi. Mergeţi la extreme, iar unii oameni din anturaj v-ar putea percepe rece şi interesat. La domiciliu sunt posibile tot felul de surprize fie din partea membrilor familiei, fie sunt necesare unele reparaţii subite.

Vărsător

Muncă, muncă şi iar muncă! Aşa ar putea arăta agenda voastră de astăzi. Aţi putea avea senzaţia că pedalaţi în gol şi oricât de mult vă străduiţi parcă nu ieşiţi la liman cu treburile. Partea bună este că păreţi să vă împăcaţi bine cu rutina, pe care aţi putea-o găsi liniştitoare în amalgamul de evenimente de la serviciu.

Peşti

Astăzi vă dedicaţi atenţia şi energia partenerului de viaţă şi copiilor. Roiţi în jurul lor, sunteţi cald, protector şi pregătit să le îndepliniţi dorințele. Este o zi potrivită pentru explorarea şi aplicarea talentelor creative în bucătărie.

Vizualizări: 842

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: