Horoscop

Berbec

Pregătiţi-vă pentru o săptămână a adevărului, realizărilor şi deciziilor, cel mai probabil având legătură cu sănătatea sau cu un proiect care v-a captat atenţia. Tot acum se iveşte oportunitatea să puneţi capăt relaţiei cu anumiţi oameni care vă presează, manipulează sau extenuează ori situaţiilor care vă provoacă stres inutil.

Taur

O desfăşurare neaşteptată de lucruri poate să vă afecteze o poziţie într-o instituţie mai mare sau un mare secret va ieşi la iveală. Sau poate că voi sunteţi cel ce scoate la iveală ceva bine ascuns până acum, deci asumaţi-vă consecinţele. Intuiţia este foarte bună acum, faceţi-vă timp să vă odihniţi şi să meditaţi.

Gemeni

Poate este timpul să tăiaţi legăturile cu un prieten care se poartă ciudat sau vă şochează, sau poate aţi acţionat în prea mare siguranţă şi trebuie să o luaţi pe o cale mai puţin parcursă spre obiectivele voastre. V-aţi pus sufletul pe tavă pentru cineva sau pentru un proiect? Lumea ascultă şi vă răspunde înapoi!

Rac

Urmează un moment important în carieră. Schimbări rapide la vârf vă pot deschide un spaţiu unde nu aţi mai fost până acum. Săptămâna aceasta sunteţi susţinut astral să faceţi progrese în orice aspect de casă şi familie. Este un flux bun de comunicare şi aţi putea fi implicat în studiu şi scris.

Leu

Dacă aţi umblat prin viaţă purtând ochelari de cal, este timpul să îi daţi la o parte, oferindu-vă o viziune mai amplă asupra vieţii şi o perspectivă mai clară. Ca să ieşiţi din zona de confort, implicaţi-vă să aveţi viziune. Este foarte posibil ca respectul vostru de sine şi veniturile să aibă o creştere bună.

Fecioară

Puneţi capăt unor relaţii care vă sug de resurse şi energie, fizic şi emoţional. Sortaţi-vă şi ordonaţi-vă finanţele, plătiţi-vă datoriile şi daţi-i la o parte pe cei care doar iau. În această săptămână aveţi mult farmec, energie şi abilitatea de a-i apropia pe alţii de voi. Întâlnirile sexuale pot fi intense.

Balanţă

Relaţiile nu sunt armonioase, pot apărea şi conflicte, şi alianţe. Aveţi ocazia să tăiaţi legăturile cu o persoană care a fost o belea pentru voi. Poate că apare altcineva care vă destabilizează suficient cât să ştii că a venit momentul de rămas bun. O discuţie onestă ar putea fi foarte bună. Dacă aţi fost prea absorbit de sine sau de altceva, partenerul vă va face să fiţi atent!

Scorpion

Săptămâna vă găseşte foarte ocupat, fie cu un proiect de muncă major, fie cu tot felul de sarcini şi treburi de făcut ce necesită atenţie imediată. Poate apărea un conflict cu un coleg de muncă sau un colaborator. Dacă aţi fost foarte stresat, aveţi mai mare grijă de voi.

Săgetător

Aveţi ceva de care sigur trebuie să fiţi mândru, fie că e vorba de un copilaş, o iubire nouă, un nou început, un proiect creativ, gata să fie prezentaţi lumii. Sunteţi popular şi electrizaţi oamenii cu atitudinea voastră de învingător. Şi creativitatea vă este la cote înalte şi puteţi produce ceva extraordinar.

Capricorn

E posibil să descoperiţi un secret şocant de familie sau să descuiaţi o uşă în inima voastră care vă eliberează de trecut şi vă aduce mai multă lumină. Aţi putea face progrese uriaşe dacă sunteţi în terapie acum. Este timpul potrivit să tăiaţi nişte legături cu trecutul sau să descoperiţi nişte adevăruri despre rădăcinile voastre.

Vărsător

Banii pot fi un subiect prioritar şi trebuie să vă întrebaţi dacă e cazul să mai investiţi într-o prietenie, vis sau ambiţie. Primiţi veşti surprinzătoare şi aţi putea avea nevoie să călătoriţi pe distanţă scurtă. Acum e timpul să aveţi o gândire amplă şi să veniţi cu idei puternice. Rămâneţi deschis la opţiuni şi program.

Peşti

Este timpul să tăiaţi orice conexiuni care vă diminuează respectul de sine şi vă devalorizează talentele. Obţineţi mai multă independenţă financiară. Generozitatea voastră este la cote ridicate, dar fiţi generos şi cu voi. Relaţiile sunt puternice şi intense, făcându-vă să ridicaţi ştacheta încă puţin.

Vizualizări: 717

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: