Horoscop

Berbec

Aveţi o dispoziţie meditativă, uşor reflexivă, dar vădit melancolică. Apar provocări şi pe plan amoros, în special dacă cel drag tinde să adopte o atitudine pasiv-agresivă, se fâstâceşte într-un mare fel sau încearcă să facă să fie bine pentru toată lumea atunci când este evident că situaţia nu mai poate fi salvată.

Taur

Aveţi o stare de tensiune interioară, nelinişte şi zbucium sufletesc, sunteţi morocănos şi ursuz. E posibil să vă fie ceva mai greu să funcţionaţi ca o echipă cu cel drag, dar asta nu vă opreşte să puneţi ţara la cale şi să vă schiţaţi planuri pe termen lung. Se prefigurează fricţiuni cu prietenii, pe fondul unor împrumuturi nerestituite.

Gemeni

Dacă aveţi vreun consult ori analize medicale programate, luaţi în calcul vizita la un alt medic, pentru o a doua opinie, şi asiguraţi-vă că urmaţi indicaţiile specialiştilor. Se pot strecura greşeli atât din partea doctorului, cât şi a voastră. Preferaţi să vă petreceţi timpul liber în compania persoanei iubite şi a celor mici.

Rac

A venit vremea să vedeţi serios de voi. Dacă nu aveţi un stil de viaţă bine definit şi mâncaţi haotic, ar fi cazul să vă organizaţi. Vă place atmosfera liniştită şi armonioasă de acasă, la crearea căreia contribuiţi, dar poate c-au mai rămas chestiuni nediscutate cu partenerul, care se cer puse pe tapet.

Leu

Poate fi nevoie să contramandaţi o plecare plănuită sau un examen. Mijlocul de săptămână aduce în prim-plan aspecte ale provocărilor întâmpinate pe plan domestic şi familial în ultimii doi ani şi jumătate, încordându-vă relaţia cu cel drag, care nu înţelege motivul pentru care vă raportaţi la trecut.

Fecioară

Câteva cuvinte rostite la mânie de voi sau de cineva anume din anturaj, o veste care vă mişcă, un telefon care vă tulbură sau un mail pe care nu vă doreaţi să-l primiţi vă pot induce la mijlocul săptămânii într-o stare de excitabilitate nervoasă care pare să nu se mai termine şi care vă poate provoca insomnii sau dureri de cap.

Balanţă

Nu exageraţi cu răsfăţurile culinare sau de altă natură. Săptămâna începe într-o notă uşor discordantă pe plan sentimental. Dacă celui drag îi arde de ceartă, nu-i faceţi pe plac, dar nici nu vă faceţi că plouă. Sugeraţi-i că sunteţi deschis să comunicaţi, dacă se calmează. La distracţie înainte, la sarcini domestice înapoi!

Scorpion

Situaţia familială sau chestiunile care ţin de casă au cam luat-o razna în ultima vreme, fapt care vă lasă oricum numai rece nu. Deşi sunteţi capabil să înduraţi multe lucruri, deveniţi drastic atunci când simţiţi că situaţia riscă să scape de sub control. Preluaţi frâiele după ce vă liniştiţi niţel, astfel încât să nu degenereze lucrurile.

Săgetător

Se pare că nu doar copiii spun lucruri trăsnite, ci şi voi ajungeţi într-un fel sau altul să spuneţi vrute şi nevrute. Sunteţi mai activ ca niciodată pe plan social, uitând că era rândul vostru să ieşiţi în parc cu copiii sau să-l scoateţi pe cel drag în oraş. Dacă vă doriţi să evitaţi crizele de gelozie şi posesivitate, respectaţi-vă promisiunile.

Capricorn

Gândul vă fuge în toate părţile. Dacă la muncă reuşiţi să echilibraţi lucrurile, acasă întâmpinaţi ceva mai multe dificultăţi în înlăturarea acestor piedici. Nu abordaţi subiecte delicate ori de maximă importanţă cu rudele la sfârşitul săptămânii. S-ar putea să aveţi aşteptări nerealiste de la ei.

Vărsător

Din fire, sunteţi o persoană progresistă, dar aveţi fixurile voastre, care pot ieşi la iveală acum. Dacă nu vă doriţi să vă împotmoliţi din cauza lor, faceţi în aşa fel încât să ieşiţi din acest cerc vicios. Deşi aveţi intenţii bune, riscaţi să daţi cu bâta-n baltă când vine vorba să le exprimaţi, deci gândiţi-vă de două ori înainte de a spune ceva.

Peşti

Aveţi o stare profund introspectivă, care, scăpată de sub control, poate exacerba angoasele şi neputinţele, fie ele reale sau imaginare, care şi-au cam arătat colţii în ultima vreme. Folosiţi-vă de intuiţia cu care aţi fost înzestrat şi încercaţi să vă daţi seama când riscaţi s-o luaţi la vale pe curbă descendentă şi redresaţi-vă la timp.

Vizualizări: 612

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: