Horoscop

Valabil pentru 3 iulie

Berbec: Înainte de amiază este posibil să întâmpinaţi mici dificultăţi financiare, însă nu aveţi motive de îngrijorare, fiindcă este o situaţie de scurtă durată. O persoană apropiată v-ar putea propune o colaborare pe termen lung.

Taur: Aveţi şanse reale de succes în plan sentimental şi în viaţa socială. După-amiază s-ar putea să primiţi o veste bună, care vă determină să vă schimbaţi programul. Este o zi bună pentru a face planuri de viitor, mai ales în activitatea profesională şi în plan financiar.

Gemeni: Relaţiile cu prietenii ar putea avea de suferit din cauză că vă susţineţi punctul de vedere cu încăpăţânare. Chiar dacă sunteţi sigur că aveţi dreptate, vă sugerăm să fiţi flexibil şi diplomat. Pentru a depăşi mai uşor o dezamăgire în plan sentimental, vă puteţi baza pe sprijinul prietenilor.

Rac: Se pare că parcurgeţi o perioadă favorabilă în plan social. Este de aşteptat ca relaţiile cu cei din jur să decurgă fără probleme. Contextul astral al zilei este favorabil planurilor de viitor, mai ales în ceea ce priveşte călătoriile de plăcere sau concediul. Dacă aveţi de luat decizii importante în plan profesional, ar fi bine să cereţi sfatul unei persoane cu experienţă.

Leu: Este posibil să întâmpinaţi dificultăţi în plan sentimental şi să fiţi nevoit să luaţi o decizie delicată. Ziua de azi este foarte bună pentru a face planuri pe termen mediu şi lung, mai ales în activitatea profesională sau în afaceri. Eforturile pe care le depuneţi în această perioadă au şanse mari să dea rezultate în scurt timp.

Fecioară: Aveţi şanse mari de reuşită în activităţile intelectuale şi în plan social, mai ales datorită farmecului personal şi ingeniozităţii de care daţi dovadă. Este o zi bună pentru a vă asuma noi responsabilităţi la locul de muncă. 

Balanţă: Ziua de azi este propice pentru a pune la cale o nouă afacere menită să vă crească veniturile. Prietenii şi partenerul de viaţă sunt dispuşi să vă susţină moral şi să vă ajute. După-amiază s-ar putea să aveţi o discuţie aprinsă cu un membru al familiei. Ca să evitaţi tensionarea relaţiei pe termen lung, fiţi cât mai diplomat şi înţelegător.

Scorpion: Este posibil să survină diverse evenimente neaşteptate, aşa că ar fi bine să nu vă faceţi un program foarte strict pentru astăzi. În prima parte a zilei s-ar putea să fiţi nevoit să faceţi mai multe drumuri scurte care nu suportă amânare. După-amiază aveţi posibilitatea să rezolvaţi o problemă financiară.

Săgetător: Înainte de amiază se întrevăd câteva drumuri scurte pentru rezolvarea unor chestiuni birocratice. Spre seară, este posibil să vă pregătiţi pentru o călătorie în interesul familiei, împreună cu partenerul de viaţă. Profitaţi de acest context astral favorabil pentru a face planuri de viitor.

Capricorn: Este o zi bună pentru a face planuri în legătură cu o afacere nouă, care v-ar putea creşte veniturile în scurt timp. Relaţiile cu familia şi cu prietenii ar trebui să fie foarte bune. În partea a doua a zilei, s-ar putea să aveţi o întâlnire neaşteptată care vă face multă plăcere.

Vărsător: Se pare că parcurgeţi o perioadă favorabilă în plan profesional şi în afaceri. Rezultatele muncii depuse acum ar trebui să apară în scurt timp şi să fie pe măsura aşteptărilor. Nu neglijaţi odihna. Intuiţia vă ajută să aveţi iniţiative apreciate de cei din jur, atât în familie, cât şi la locul de muncă.

Peşti: În prima parte a zilei, este posibil să descoperiţi un loc de muncă mai bine plătit sau să fiţi avansat la locul de muncă actual. Vă puteţi aştepta la responsabilităţi mai mari, dar şi la perspective mai bune din punct de vedere financiar.

Vizualizări: 837

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: