Horoscop

Valabil pe 10 decembrie

Berbec: Poate vă daţi întâlnire cu prietenii ca să practicaţi un sport, să vă duceţi la un târg, o expoziţie, la un concert să vă bucuraţi de timpul liber. Se pare c-aveţi mai multe întâlniri şi n-o să vreți să amânaţi nicuna, pentru că sunteţi dornici de socializare şi ar mai fi şi nişte interese la mijloc, să încropiţi nişte afaceri.

Taur : Apare cineva care vă ia prin surprindere cu veştile, cu declaraţiile de dragoste şi poate se ajunge şi la căsătorie. Rudele, preietenii de prin ţară v-aşteaptă să le faceţi o vizită şi poate vă rupeţi două, trei ore s-ajungeţi pân-acolo şi s-aveţi timp să vă-ntoarceţi până la noapte.

Gemeni : Se poate să plecaţi în vizită la cineva din străinătate şi să staţi câteva zile pe-acolo, poate şi cu treabă, dar şi de plăcere. O să vă bucuraţi de sosirea cuiva care a lipsit o vreme şi speranţele pe care vi le-aţi pus în această persoană nu vor fi deşarte, o să puteţi fi împreună.

Rac: Întrevedere cu cineva care e pe lungimea voastră de undă şi o să vă construiţi o relaţie care va fi de viitor, stabilă. Voi o să vă daţi întâlnire cu prietenii la o nuntă, un botez, dar se poate şi să fiţi împreună la preocupările de grup c-aveţi acelaşi hobby-uri.

Leu: Cineva care v-a făcut curte de la distanţă se-apropie şi o să vă cucerească, o să vedeţi cu felul de a fi şi o să petreceţi sărbătorile împreună. Se poate să aflaţi despre un job care v-ar aduce bani frumoşi în cont și o să vă consultaţi şi cu familia înainte de a lua decizia, şi o să trineti cont de părerea alor voştri.

Fecioară: Se poate s-aveţi un motiv să faceţi o trataţie c-aveţi nevoie şi de o companie pe gustul vostru că să vă revigoraţi. Poate vă achitaţi de o obligaţie morală şi-i scoateţi pe nişte prieteni la o plimbare, în afara oraşului şi o să vă interesaţi şi de nişte rude care v-au rugat să le faceţi o vizită.

Balanță: Poate le faceţi o bucurie copiilor, să-i duceţi în parcul de distracţii, la jocuri de agrement să-şi consume energia acolo. O s-aveţi un motiv de bucurie, sunt oameni pe care nu i-aţi mai văzut de mult şi pe care o să-i reîntâlniţi la un party şi o să schimbaţi idei, numere de telefoane, să vă faceţi program şi de sărbători.

Scorpion: Viaţa voastră sentimentală se poate schimba-ntr-o clipă în bine şi să fiţi alături de fiinţa pe care o iubiţi cu tot devotamentul. O să vă faceţi un program încărcat, să profitaţi la maximum de timpul liber şi să descărcaţi tot stresul, să fiţi fresh de mâine la serviciu şi tot aşa pentru familie.

Săgetător: E cineva care e pe urmele voastre şi vrea să vă cucerească şi dacă n-aveţi companion de viaţă o să intraţi în jocul seducţiei. Apar noutăţi - veşti, oameni care vă schimbă în bine starea de spirit şi o să aveţi chef de plimbare, de mers în vizite, pe la evenimente să vă revigoraţi.

Capricorn: O atmosferă mult mai armonioasă în relaţia de cuplu şi o să puteţi spera la un trai fericit, să vă meargă bine în doi. Poate are loc o întrunire de familie şi o să vă strângeţi ca să discutaţi ce are fiecare de făcut în privinţa sărbătorilor, sau o fi altceva important de clarificat.

Vărsător: O să vă asociaţi cu nişte oameni ca să daţi viaţa unei idei, să le fiţi de ajutor unor oameni care or să vă fie recunoscători. Se poate să luaţi parte la o competiţie, ori poate copiii voştri au concurs, un meci şi aveţi emoţii în ambele cazuri, mai des dacă va palpita inima pentru cei mici.

Pești: Poate-o să cunoaşteţi lume nouă pe-acolo pe unde veţi ajunge şi o să vă daţi întâlnire în particular, să aveţi preocupări comune. O să puteţi da o fugă nu prea departe de casă şi să staţi la poveşti cu nişte rude sau prieteni şi o să şi fixaţi ce are de adus fiecare de Crăciun de anul nou.

Vizualizări: 957

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: