Horoscop

Valabil pe 6 decembrie

Berbec: Se reglează situaţia financiară, achitaţi un împrumut, şi cu ce rămâne o să fiţi în largul vostru de sărbători. O să apară o sursă suplimentară de bani, poate-o fi o colaborare şi o să jonglaţi cu acei bani ca să v-ajungă pentru cadouri, plimbări, mers în vizite şi aşa mai departe.

Taur: O să aveţi o explicaţie cu fiinţa iubită şi o să duceţi relaţia la alt nivel de comunicare şi înţelegere. Poate puneţi bazele unui parteneriat de afaceri şi o să existe profit de amble părţi, o să fie o colaborare de cursă lungă dacă lucraţi în tandem. Poate puneţi bazele unui parteneriat de afaceri şi o să existe profit de amble părţi, o să fie o colaborare de cursă lungă dacă lucraţi în tandem.

Gemeni: Se pare c-a sosit scadența şi o să trebuiască să vă plătiţi restantele, ca să nu intraţi cu datorii în noul an. E o perioadă încărcată la serviciu şi se poate să vă ocupaţi şi mai mult de copii, să-i duceţi la cursurile speciale, să faceţi cumpărături împreună - sunt destule de făcut.

Rac: Se poate să vă-ndragostiți de cineva şi să se deruleze totul frumos, aşa cum v-aţi imaginat. Pare să fie şi de durată. E armonie în cuplu, în relaţiile cu ceilalţi şi o să fie un confort afectiv care să va-mbunatateasca toată calitatea vieţii şi să vă menţineţi aşa.

Leu: V-aţi putea recupera bani sau bunuri şi să încheiaţi un proces, să vă eliberaţi de o mare greutate care-a însemnat consum nervos şi financiar. Veşti bune, posibili bani, se rezolvă unele aspecte care ţin de sănătate şi vă pregătiţi şi de o plecare de sărbători - poate vă duceţi la cineva din străinătate.

Fecioară: Aţi putea obţine şi ultimele semnături ca să definitivaţi un statut, să puneţi capăt unei situaţii incerte. Voi o să faceţi un bilanţ financiar, să vedeţi ce e de plătit, să ştiţi ce sumă va rămâne disponibilă pentru cadouri, distracţie, mâncare şi pentru neprevăzute.

Balanță: O invitaţie în oraş ar putea fi cadoul vostru de Moş Niculae şi să fie ceva neaşteptat din partea fiinţei iubite, o declaraţie de dragoste. Se poate să prindeţi din zbor o ofertă de lucru şi să fie acel surplus care să vă permită să mai ieşiţi în timpul liber la plimbare într-o staţiune de agrement, să vă recreaţi.

Scorpion: O să primiţi invitaţii pe la diverse mondenităţi şi-o s-aveţi prilejul să cunoaşteţi şi alţi oameni cu care-o s-aveţi multe în comun. O întâlnire semnificativă - e cineva care vrea să vă ia într-un parteneriat de afaceri şi dacă tot sună bine ofertă o să vă lăsaţi convinşi - poate şi banii sunt atrăgători.

Săgetător: O să puteţi scăpa de o povară de pe suflet dac-o să vă confesaţi cuiva c-o să petreceţi sărbătorile cu sufletul împăcat. O să vreţi să-i luaţi prin surprindere pe cei dragi şi să le oferiţi mici atenţii, să se vadă că-i iubiţi, şi o să vă simţiţi în elementul vostru.

Capricorn: Se poate să vă schimbaţi părerea despre cineva care v-a promis nişte lucruri şi nu s-a ţinut de cuvânt, va mai gândiţi dacă să-l păstraţi la prieteni. Apar noutăţi care să vă dea şi mai multă încredere în forţele voastre, şi o să daţi drumul unor proiecte care să v-aducă mai mulţi bani în cont.

Vărsător:  E posibil să vă primiţi înapoi banii pe care i-aţi împrumutat cândva, şi o să daţi iama prin magazine, la cumpărături. O să intraţi la cheltuială pentru că o să găsiţi multe de cumpărat şi n-o să rezistaţi tentaţiilor, şi de bani se pare că dispuneţi şi e şi ajun de Moş Nicolae.

Pești: O să primiţi o invitaţie în excursie, la sfârşit de săptămână să vă-ntâlniţi cu nişte prieteni cu care vă-ntelegeti, vă asortaţi. Se poate s-aveţi o revelaţie şi să reparaţi o poveste de dragoste, să vă puteţi bucura de traiul în doi, să fiţi fericiţi, să vă completaţi frumos.

Vizualizări: 1,017

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: