Horoscop

Valabil pe 26 februarie

Berbec: Poate o să vă cumpăraţi o maşină, şi dacă nu v-ajung banii o să cereţi cu împrumut unei bănci, dacă nu are cine să vi-i dea. O să vă ocupaţi şi mai mult de voi, pe lângă aspectul fizic, o să luaţi în vizor şi sănătatea, vă duceţi la doctor, la analize şi o să luaţi şi tratament dac-o să fie nevoie.

Taur: Vă puteţi combina cu nişte parteneri de afaceri ca să daţi drumul unui proiect care poate fi pentru voi un început de drum. Vă pregătiţi de o plecare în străinătate, sau chiar şi prin ţară, pentru o specializare şi o să căpătaţi experienţă, o să puteţi câştiga mai mulţi bani.

Gemeni: Poate vă lansaţi cu ceva nou care să vă propulseze în cariera şi să adjudecaţi un succes. Se reglează, cumva, situaţia financiară şi o să vă faceţi planuri de vacanţă, ori poate aveţi în plan o petrecere costisitoare şi nu se poate fără un cont de rezervă.

Rac: O să legalizaţi o situaţie şi o să vă bucuraţi de o serie de avantaje la care speraţi de multă vreme. Se poate să vă consultaţi cu un avocat ca să vă apăraţi nişte drepturi, şi-n principiu ca să n-ajungeţi la judecată, că vreţi să vă-ntelegeți cu vorba bună.

Leu: O sumă de bani, poate fi şi împrumutul cerut unei bănci, sau un salariu în avans - c-aveţi mare nevoie. Veşti bune, confirmări, că puteţi da drumul unei afaceri, şi că o s-aveţi un nivel de trăi şi mai bun - în schimb, o să aveţi de lucru, nu glumă.

Fecioară: E posibil să apară cineva la întrunirile cu prietenii, chiar şi cu colegii şi o să vă meargă bine, dacă se-ncearca o relaţie. Poate va trebui să semnaţi un contract ca să-ncepeti lucrul, pe care l-oti fi tot amânat şi o să intraţi în normalitate cu tot ce-aveţi de făcut.

Balanță: Poate faceţi nişte modificări pe-acasă şi o să chemaţi nişte meseriaşi, o firmă care să repare, să reamenajeze interiorul. O persoană de care vă e dor vă cheamă acolo unde locuieşte, în alt oraş şi o să se poată să vă duceţi pentru o zi , două dacă programul va permite şi n-aveţi urgenţe.

Scorpion: Într-un consiliu de familie trebuie stabilit dacă vindeţi maşina, cumpăraţi alta, sau doar o reparaţi. Poate va mai gândiţi preţ de câteva zile la oferta de a lucra într-o formulă de parteneriat şi o să vă consultaţi şi cu familia să nu le răpiţi tot timpul liber.

Săgetător: Se observă un plus de prospeţime în relaţia sentimentală şi o să intraţi într-o etapă de comunicare la alt nivel. O să reglaţi o situaţie scriptică, prelungiţi un contract, vă apucaţi şi de altceva în paralel, şi o să fie solicitant, dar n-o să vă displacă.

Capricorn: O ieşire după orele de program v-ar prinde bine şi o să vă bucuraţi de noi cunoştinţe şi-o să fie un beneficiu reciproc. Vi se dau peste cap nişte planuri şi o să găsiţi soluţii din mers, ca să rezolvaţi la timp şi eficient toate problemele de serviciu, şi cele personale.

Vărsător: E bine să va-ngrijiti de sănătate şi să daţi pe la medic să vedeţi cum staţi ca sunt câteva accente deranjante parcă. Se poate să recuperaţi de undeva nişte bani şi dacă se poate să faceţi şi nişte achiziţii, să le faceţi nişte surprize alor voştri, să vă bucuraţi cu toţii.

Pești: Întrevedere cu cineva care vrea să fiţi împreună, şi o să se vadă în ce măsură vă completaţi unul pe celălalt. Apar noutăţi, poate primiţi o funcţie, nişte bani vi se acordă şi o serie de facilităţi care-or să vă prindă bine, o să fie o recunoaştere a valori.

Vizualizări: 931

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: