Cu ce zodii din horoscop se potrivesc Racii

Cu ce zodii este compatibil nativul zodiei Rac? Zodiile compatibile cu Racii. Cu cine se înțelege cel mai bine persoana născută în zodia Racului și care sunt partenerii ideali pentru acești nativi?

Cu cine se înțelege cel mai bine persoana născută în zodia Racului și care sunt partenerii ideali pentru acești nativi?

Racii sunt oameni calzi, hipersensibili, deschisi și loiali. Persoanele născute sub acest semn zodiacal sunt parteneri de viață pe care te poți baza. Racul este sensibil și vulnerabil, romantic și emotiv, așa că este foarte ușor de rănit. Este o fire devotată și receptivă, capabilă să te asculte atunci când ești în căutarea unui confident în fața căruia să îți deschizi sufletul.

Racii nu se aruncă niciodată cu capul înainte, ei caută stabilitatea și siguranța, indiferent ce fac. De multe ori timid și introvertit, un nativ al semnului zodiacal Rac este câteodată exagerat de pesimist.

Compatibilitate zodia Rac. Cu ce zodii se potrivește Racul. Compatibilitate Rac - Berbec

Berbecul și Racul nu au prea multe în comun. Berbecii sunt impulsivi și lipsiți de tact și diplomație și îi rănesc pe sensibilii Raci. Din punct de vedere sexual există compatibilitate, dar acest aspect nu este suficient pentru ca relația să meargă. Extremele se atrag, dar nu au viață lungă împreună. Racul va suferi mult din cauza partenerului Berbec. În acest cuplu vor apărea multe tensiuni și discuții, iar instabilitatea emoțională a Racului nu va face decât să pună paie pe foc în momentele delicate.

Citește cu ce zodii se potrivește Racul pe WOWbiz.ro 

Vizualizări: 1,741

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: