Horoscop

Valabil pe 24 aprilie

Berbec: Curățenie generală, reparații curente, vânzarea sau achiziționarea unor bunuri patrimoniale. Prudență și răbdare, pentru că tensiunile sunt la cote înalte. Implicaţi-vă în activități recreative, ocupaţi-vă de hobby-uri. Răscoliri sentimentale, aspecte legate de copii, modificarea percepției vizavi de iubire și implicațiile ei.

Taur: Sunteți nevoit să faceţi mai multe drumuri pe distanțe scurte pentru chestiuni personale sau profesionale. Segmentul domestic este foarte dinamic. Treburi gospodărești de anvergură, vânzări sau achiziționări de bunuri patrimoniale. Este rost de decizii importante în cazul unei relații amoroase, însă și în privința copiilor.

Gemeni: Se conturează cheltuieli importante la începutul săptămânii, fie pentru cineva drag, un prieten de încredere, fie pentru un proiect profesional aflat în derulare de ceva vreme. Multe dialoguri și întâlniri cu persoanele din anturajul apropiat. Sunt șanse să călătoriţi pe distanțe scurte, dar sunt posibile neplăceri.

Rac: Relațiile cu șefii și autoritățile sunt tensionate, deci fiţi prudent și evitaţi discuțiile contradictorii sau accentuarea conflictelor. Cheltuieli majore pe cele necesare traiului cotidian. Apar informații noi privitoare la veniturile și la schimbarea condițiilor de muncă. Evitaţi planurile de investiții financiare!

Leu: Controlaţi-vă impulsurile de moment și ocupaţi-vă serios de îmbunătățirea stării generale. Plimbările în aer liber, gândirea pozitivă, relaționarea cu oamenii de bună calitate vă ajută mult. Foarte importante sunt dialogurile și întâlnirile cu prietenii.

Fecioară: Dialogurile vă aduc informații prețioase necesare în segmentul socio-profesional în care activaţi. Oboseala va fi accentuată, iar afecțiunile vechi vă pot necăji destul de mult. Odihniţi-vă, îngrijiţi-vă corespunzător și cultivaţi gândirea pozitivă.

Balanţă: Sunteţi forțat de împrejurări să luaţi decizii majore, să formulaţi opinii legate de mersul lucrurilor la locul de muncă sau să vă implicaţi în activități comune cu alții. Relațiile cu prietenii sunt dificile, dar sunt importante dialogurile cu aceștia, chiar dacă pe alocuri vă necăjesc mult.

Scorpion: Întâlniri și discuții la nivel înalt, participare la reuniuni oficiale. Vă puteți trezi în mijlocul unor conflicte la care nici cu gândul nu gândiţi. Colaborările profesionale în care sunteţi implicat, relația cu partenerul de viață sunt vulnerabile din cauza imaginii voastre publice. Schimbări de anvergură pe toate planurile.

Săgetător: Avalanșa de gânduri care vă înconjoară ajută la reevaluarea sistemului vostru de valorilor morale și spirituale. Dialoguri cu oameni erudiți, planuri de studii, călătorii îndepărtate. Se recomandă prudență în orice fel de călătorie, pentru că sunt posibile neplăceri. Sunteţi în centrul atenției multora, mai ales în segmentul profesional.

Capricorn: În urma discuțiilor cu partenerul de viață sau colaboratorii din segmentul profesional veţi fi nevoit să vă revizuiţi situația financiară. Sunt posibile pierderi, erori în documente, dar și falsuri intenționate. În a doua parte a săptămânii aveţi de-a face cu șefi, sarcini de lucru urgente și reuniuni oficiale.

Vărsător: Aveţi multe de făcut, sunteţi sprijinit de oameni de încredere, dar nu slăbiţi vigilența. Relațiile parteneriale sunt în continuă forfotă, fiind posibile separarea, divorțul, destrămarea unei colaborări profesionale. Se pot ivi oportunități noi de colaborare sau chiar o nouă relație matrimonială la orizont.

Peşti: Debordaţi de energie și sunteţi tentat să vă implicaţi în tot felul de treburi personale sau ale altora. Relațiile sentimentale sunt anoste și probabil că veţi fi nevoit să discutați cu persoana iubită sau copiii despre aspectele mai puțin plăcute ale relației voastre. Fiţi prudent, răbdător și țineţi cont și de spusele celorlalți.

Vizualizări: 895

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: