Horoscop

Valabil pe 22 iunie

Berbec: O să revedeţi o persoană care v-a lipsit şi poate faceţi cumva să vă vedeţi mai des, şi vă faceţi timp pentru întâlniri. Se poate să ieşiţi cu grupul de prieteni pe undeva, la un spectacol în aer liber, să vă bucuraţi de spaţiu, să faceţi ca greutăţile de pe umeri să dispară.

Taur: Se pare c-aveţi de completat acte, să vă luaţi diverse aprobări şi poate-aveti de dat un test, un examen. Vă recuperaţi banii blocaţi pe undeva sau pe care i-aţi împrumutat cuiva şi o să vă faceţi socoteli să vă şi plimbaţi şi să vă achitaţi de toate datoriile.

Gemeni: O să puteţi recupera nişte bani şi puteţi da o fugă la malul mării pentru o zi măcar, dacă nu două. O reuşită, o să vă bucuraţi de revenirea cuiva, de un cadou pe care-l veţi primi, pare să fie ceva neaşteptat şi care să vă-nsenineze ziua.

Rac: Se poate să faceţi cunoştinţă cu cineva care să se asorteze cu felul vostru de a fi şi să ajungeţi şi la căsătorie. Se poate să vă duceţi în vizită la părinţi, la bunici, sunt nişte oameni dragi care v-aşteaptă şi-o să vă duceţi pentru că şi vouă vă e dor.

Leu: Poate o să vă luaţi un respiro ca să vă reveniţi după o perioadă de muncă intensă şi plecaţi undeva. V-aţi putea elibera de nişte greutăţi , poate aveţi de achitat rate, facturi, nişte datorii mai vechi şi o să faceţi tot posibilul să scăpaţi de ele că nu suportaţi datoriile.

Fecioară: O să vă puteţi împăca în timpul unei plimbări, sau ieşiri la cafea cu fiinţa pe care o iubiţi, dar cu care aţi avut nişte neînţelegeri. O să scoateţi din fondul de rezervă să plătiţi nişte taxe, vreun impozit, o sumă mare şi obligatorie şi o să vă descurcaţi şi cu restul cheltuielilor.

Balanță: O veste bună de la cineva plecat şi o să vă cheme acolo, şi dacă nu vă puteţi duce o să vină la voi, persoană. O veste bună de la cineva care ţine la voi, vă iubeşte şi vrea să consolidaţi relaţia, c-aveţi multe în comun şi nu e de lăsat de izbelişte aşa o relaţie.

Scorpion: O problemă de sănătate se rezolva şi o să vă recăpătaţi tonusul, o să fiţi în formă. Se pare c-o să treceţi în revistă economiile să vedeţi dac-aveti pentru cumpărături mai speciale c-or fi lucruri pe care şi le doresc copiii şi vreţi să le faceţi pe plac.

Săgetător: Cineva cu care puteţi forma un cuplu va invită la cafea, la plimbare, şi o să vă lămuriţi dacă e compatibilitate sau nu. Poate reluaţi nişte negocieri şi o să reuşiţi să vă-ntelegeți , să vi se aprobe ce cereţi ca să puteţi semna contractul, să vă apucaţi de treabă.

Capricorn: E cineva tânăr care vă are drept model şi vrea un sfat, o mână de ajutor şi pentru voi nu e mare lucru. O să mai daţi un telefon, trimiteţi un email ca să nu va mai deplasaţi în toate direcţiile ca să luaţi nişte aprobări, să economisiţi timp şi energie.

Vărsător: O să vă luaţi o revanşa faţă de cineva şi ieşiţi la o partidă de sport, poate la un picnic la malul mării. Poate plecaţi pe undeva şi-o să cheltuiţi bani pentru că vreţi să vă simţiţi bine şi să-i faceţi şi pe ai voştri fericiţi, pentru că merită.

Pești: Poate plecaţi pentru vreo două zile cu ai voştri pe undeva la aer curat, ca să mai uitaţi de oboseală şi de stres. Mai luaţi lucruri noi prin casă, vă reorganizaţi puţin, şi din punct de vedere financiar ca să v-ajungă banii pentru toate cheltuielile din perioada asta.

Vizualizări: 1,052

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: