Horoscop

Valabil pe 18 iunie

Berbec: Revine cineva de care v-a fost dor şi o să mai daţi o şansă relaţiei voastre de dragoste. O veste bună, vă scoate cineva la plimbare, luaţi parte la un spectacol în aer liber şi o să fie revigorant, după o perioadă de stres prelungit.

Taur: O să plecaţi într-un dus-întors pentru câteva ore, undeva la aer, la pădure, poate şi la malul mării dacă e mai aproape. Se pare c-o să fiţi ceva mai cumpătaţi cu banii şi n-o să vă goliţi buzunarele, o să luaţi ceea ce e cu adevărat necesar, dar de mofturi nu e momentul acum.

Gemeni: Poate plecaţi spre o zonă de agrement şi vă-ntoarceţi până diseară, c-aveţi de lucru mâine şi vreţi să fiţi în formă. O să puteţi privi cu alţi ochi o persoană care v-a spus cât de mult ţine la voi, dar nu i-aţi acordat prea mult credit pân-acum - dar ceva s-a schimbat între timp.

Rac: O chestiune sufletească erodează pe dinăuntru şi poate scăpaţi de ea - vorbiţi cu cine trebuie, îi cereţi iertare, îi spuneţi ce simţiţi. Vă faceţi drum până la părinţi, bunici, le duceţi câte ceva bun şi vă bucuraţi de revedere, luaţi şi o gură de aer şi vă întoarceţi până la noapte, dacă nu mai aveţi zile libere.

Leu: O să cheltuiţi nişte bani dac-o luaţi din loc, măcar pe benzină şi tot o să daţi bani, dacă nu şi pe mâncare, şi alte răsfăţuri. O să vă invite cineva la un grătar în alt oraş poate şi o să vă repeziţi pân-acolo, poate e o zi de naştere, sau li s-a făcut dor oamenilor de voi şi vă cheamă pe la ei.

Fecioară: Poate vă duceţi la un spectacol, poate copiii organizează online o serbare şi e o emoţie colectivă. Poate valorificaţi nişte produse, mai faceţi şi cadou o parte din ele, o să câştigaţi bani, dar o să şi primiţi aprecieri pentru felul în care v-aţi achitat de munca respectivă.

Balanță: O să primiţi o veste bună de la cineva care vrea să lucraţi împreună şi o să trebuiască să-i daţi un răspuns, că vrea să v-apucaţi de treabă. Vine cineva care vrea să fiţi din nou împreună şi să nu mai permiteţi nimănui să se pronunţe pro, sau contra relaţiei voastre - cei care decideţi sunteţi voi.

Scorpion: Poate vă duceţi la un picnic la pădure, în parc, să vă aerisiţi, mai faceţi şi o drumeţie, faceţi ceva ca să vă dezmorţiţi şi să puneţi sângele în mişcare. Relaţia voastră sentimentală poate duce la căsătorie şi o să scrutaţi adânc în suflet să vedeţi dacă e cea mai potrivită pentru voi acea persoană.

Săgetător: Încă mai sunt speranţe de viaţă fericită în doi cu cineva care şi-a schimbat în bine comportamentul faţă de voi şi relaţia continua. Întrevedere cu cineva care vrea să se asigure că o să vă asociaţi la treabă, să puneţi pe picioare o afacere ca să vă faceţi cunoscute valențele.

Capricorn: O să vină cineva în vizită şi cel mai bine o să vă prindă să practicaţi un sport de agrement, să daţi refresh stării de spirit. Poate daţi o raită prin împrejurimi, fie şi cu bicicletă, dacă nu aveţi rezistenţă pentru un jogging, şi o să vă mai spălaţi gândurile.

Vărsător: Poate vă duceţi la un târg, o expoziţie, să faceţi nişte achiziţii, sau pur şi simplu să treceţi în revista exponatele. O s-ajungeţi în sfârşit la ziua cuiva de naştere, sau de logodnă, căsătorie, să fiţi martorii unui astfel de eveniment, să se simtă că e sărbătoare.

Pești: Vă iau prietenii în plimbare la malul mării, sau pe undeva mai aproape de casă, c-aveţi nevoie de aer proaspăt. Se poate să plecaţi chiar şi cu trenul, dacă maşina e în service, ori n-aveţi chef de condus şi să fie un alt gen de experienţă, care vă lipsea. Ori luaţi metroul dintr-un capăt în altul al oraşului.

Vizualizări: 1,152

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: