Horoscop

Valabil pe 15/16 august
Berbec: Se poate să petreceți o zi, două în altă localitate la aer, la odihnă, ca să vă recăpătați buna dispoziție, tonusul. Poate umblați după niște acte de casă, daca nu le puteți obține online, și o să puteți închiria, sau poate vindeți o casă, un teren, daca nu cumva o să vă construiți voi o casă.

Taur: Voi poate-aveți de făcut un consiliu de familie, cu copii, nepoți, veri, cumnați, să vedeți dacă faceți un concediu în familie, poate mai restrâns, așa. O să-ncheiați o situație scriptică și să treceți la nivelul următor de studiu, de lucru, c-aveți de atins un obiectiv cu bătaie lungă.

Gemeni: S-ar putea să luați o decizie referitoare la ratele pe care le-aveți de achitat și o să vă gestionați cu cap banii. O șansă de a vă spori veniturile - poate e de lucru la ceva - de sezon și o să fiți de acord să munciți o perioadă ca să mai faceți rost de niște bani.

Rac: Poate-o să cereți un împrumut unei bănci, chit că-l lăsați pe anul viitor, ca să vă luați o casă, s-aveți unde să locuiți cu persoana cu care-o să vă căsătoriți. O să vă puteți bucura de niște confirmări, și-o să luați și bani, poate și din urmă, și se poate să mai aveți de achitat și unele datorii.
Leu: Vin niște bani și poate vă hotărâți să dați o fugă la mare , sau la munte, ori în vizită la cineva de prin țară - de undeva. Poate v-ați găsit încă un proiect la serviciu și-atunci și banii or să fie mai mulți și tot așa vă fi până la sfasitul anului, cu muncă și iar muncă.

Fecioară: Se poate să faceți niste achiziții, poate dați o raită pe la magazine și luați ce-aveți nevoie, că lista e lungă. Întălnire cu cineva care are gânduri mari cu voi și o să puteți lucra împreună, așa cum la fel de bine puteți avea activități deconectante, plecați pe undeva.

Balanță: O să mai adaugați niște originale, niște copii - dacă vi se dă voie când o să depuneți actele pentru un job, un credit sau altceva. Vă pregătiți de o relansare și sunt oameni în jurul vostru dispuși să vă-ntindă o mână de ajutor, la nevoie și o să vă descurcați fară probleme.

Scorpion: Poate vă cheamă cineva în străinătate, sau chiar prin țară pe undeva și vă rupeți două zile și vă duceți, sau în concediu. O să perfectați niște acte ca să încheiați o situație școlară, poate fi și a copiilor voștri și să vedeți ce faceți mai departe, treceți la nivelul următor, sau vă opriți.

Săgetător: O să ieșiți la plimbare, mai scăpați de stres și de alte apăsări, ca să vă revigorați. Revin vremurile bune în dragoste, poate vă și căsătoriți, fie și la anul ca să vină lumea și o să-ncepeți o viață noua și frumoasă.

Capricorn: Poate rezolvați cumva problema transportului, vă luați o mașină, sau o duceți în service, sau circulați cu metroul. O să vi se facă dreptate, poate câștigați un proces, sau doar o etapă și o să pregătiți terenul pentru o relansare - că e anul vostru și trebuie să fie un succes.

Vărsător: Se poate s-aveți cheltuieli mai mari în perioada asta și o să trebuiască să țineți, totuși, de buget să nu-l depășiți, să rămâneți pe zero. Poate-o să dați accept unui proiect particular și o să vă reinventati, iar câștigurile pot să fie mai consistente anul viitor și să prosperați.

Pești: Poate o să vă cultivați un talent, vă-nscrieți la niște cursuri online și o să vă umpleți, frumos, timpul liber. Sunteți în negocieri pentru o colaborare care v-ar aduce bani pentru cel puțin jumătate de an și o să cadeți la o-ntelegere că sunteți dispuși să mai lăsați de la voi.

Vizualizări: 803

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: