Horoscop

Valabil pe 6 aprilie

Berbec: Nu este momentul pentru schimbări radicale în viața de familie, deși ai destule motive să vrei asta. Ești avantajat profesional azi și este momentul cel mai bun în care poți cere ceea ce știi că ți se cuvine, pentru că sunt șanse foarte mari să primești.

Taur: Nu poți fi perfect în fiecare zi şi asta nu este una dintre cele mai bune zile, însă poți trece peste asta fără mari angoase. Ești foarte curios și vrei să afli detalii care nu te privesc, iar asta îți complică inutil viața.

Gemeni: S-ar putea să existe o problemă care îți dă mari bătăi de cap. Este posibil să nu înțelegi bine realitatea. Încercă să rămâi echilibrat și să obții o nouă perspectivă asupra acestei situații, înainte de a lua decizii.

Rac: Ai sentimentul că te lovești de un zid de cărămidă. Intensitatea zilei te poate face să te simți descumpănit, dezorientat, ca într-o oală sub presiune. Încercă să nu amesteci lucrurile. Mare parte din nebunia din jur este doar rodul imaginației tale.

Leu: Orice idee este valoroasă, nu ezita să spui ce gândești. Intuiția este una din armele secrete pe care trebuie să te bazezi. Poţi face lucruri admirabile, azi și în zilele care vor urma. Trebuie să nu-ți exteriorizezi spaimele, ceilalţi le pot interpreta greșit.

Fecioară: Frustrarea este cuvântul zilei pentru tine. Te simți stingher, abandonat, fără un rost anume, poate chiar fără scop. Este doar o senzație fără fundament, cauzată de astre, care nu-ţi sunt prielnice. Nu te lăsa prins în discuții contradictorii.

Balanţă: S-ar putea să ai multe lucruri de făcut azi. Fă doar ce poți și lasă restul. Incertitudinile legate de bani ar putea fi, de asemenea, o problemă la care nu mai trebuie să te gândești. Acceptă realitatea și fă-ți un plan productiv de viitor.

Scorpion: Nu ești deloc dispus să comunici. Vei îmbina obligațiile pe care le ai azi cu micile tale plăceri, și astfel vei reuși să treci peste această zi. Ai de ales între mai multe planuri pentru după-amiază. Cel mai bine ar fi să te relaxezi și să scapi de anxietate.

Săgetător: Sentimentele negative față de anumite persoane îți afectează sănătatea. Împacă-te cu oamenii pe care ești supărat/cu care ești certat. Te poți schimba în bine și poți privi viața în doi cu alți ochi numai dacă îți dorești acest lucru.

Capricorn: Viața îți oferă lecții pe care trebuie să ți le însușești. S-ar putea să te fi certat cu partenerul și acum îți pare rău pentru vorbele spuse la supărare. Cere-ți scuze! Dacă circulă zvonuri rele despre tine, repară-ți imaginea spunând clar cum stau lucrurile.

Vărsător: Concentrează-te la tot ce faci, riscul de a comite greșeli este foarte ridicat. E o zi potrivită pentru a începe un proiect important. Să nu-ți fie frică de provocări! E o perioadă favorabilă, în care poți să te afirmi și să obții mari satisfacții și recunoaștere.

Peşti: Entuziasmul este bun, dar trebuie păstrate niște limite, înainte de a fi periculos pentru tine și pentru cei dragi ție. Entuziasmul te poate împinge la exagerări care nu aduc nimic bun. Temperează aceste emoții sau orientează-le către manifestări pozitive.

Vizualizări: 1,055

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: