Ce face Selly după ce a renunțat la emisiunea de la Prima TV

Selly a încetat colaborarea cu postul de televiziune Prima Tv, acolo unde vloggerul modera emisiunea „Selly Show”. Prima TV a difuzat 13 ediții cu „Selly Show”, în cele patru luni de colaborare, dar acum vloggerul vrea să continue în mediul online.

Audiența lui Selly a fost de circa 80.000 de români pe TV iar vârful a fost atins în emisiunea difuzată de Crăciun, când s-au uitat 260.000 de români. Acesta a explicat de ce a ales să renunțe la emisiune, precizând că va continua să se exprime în mediul online. „Nu mă mai regăseam în acest show. Am realizat că poate nu este momentul, chiar dacă eu mi-am dorit dintotdeauna să fac o astfel de emisiune. Poate sunt prea tânăr pentru un astfel de format. Partenerii de la Prima TV au fost extraordinari, am învățat mult de acolo, dar am realizat că sunt cel mai bine în elementul meu pe vlog. Când sunt în platou, la costum, cu toate rigorile din televiziune, cred că nu mai am aceleași performanțe și cred că asta s-a văzut și în cifre. A fost cea mai bună decizie să ne oprim și să ne asumăm”, a declarat vlogger-ul, conform paginademedia.ro.

Celebrul vlogger, care nu a înregistrat audiențele scontate la începutul show-ului, consideră că a avut totuși de învățat de pe urma colaborării în televiziune. Selly intenționează să rămână, cel puțin pentru moment, exclusiv în online, unde a strâns o comunitate de aproape 3 milioane de abonați pe YouTube. „Nu consider că a fost un eșec, pentru că am învățat multe în această perioadă: ce este o emisiune TV, cum se face, cum se lucrează cu foarte mulți oameni în același timp. Sunt însă mult mai în elementul meu în online. Încercarea de a face o emisiune pentru două canale media diferite nu a fost una reușită, dar mă bucur că măcar am încercat. Ar fi fost poate nevoie de cel puțin doi ani pentru a avea succes”, a mai spus Selly.

Adrei Șelaru, alias Shelly, a început emisiunea la Prima TV în decembrie, anul trecut. Emisiunea a fost, inițial, anunțată doar pentru online, dar chiar înainte de lansare Selly s-a înțeles și cu postul Prima TV.

Vizualizări: 1,224

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: