Horoscop

Valabil pe 1 iulie

Berbec: Fii creativ, lasă-te purtat de val și ziua va fi reușită. Relaționezi foarte bine cu ceilalți, poți încheia parteneriate, colaborări, te poți alipi de un grup sau o echipa care are idei cu care rezonezi din plin, care are aceleași interese sau scopuri ca și tine.

Taur: Astăzi este despre familie, tradiții, trecut și amintiri. Ești mai deschis, mai inspirat să vorbeşti despre emoții, trăiri, suflet. Cauți clarificări, armonie și acționezi condus de dorința de a-i ajuta pe ceilalți. Este un moment bun și pentru a vindeca anumite răni.

Gemeni: Astăzi este despre valori și idealuri. Vrei să creezi o atmosferă de siguranță, stabilitate, protecție, indiferent despre ce sferă a vieții este vorba. În plus, cauți compania persoanelor de încredere, fie că este vorba de colegi de serviciu, prieteni, familia extinsă.

Rac: Ai tendința să te grăbești, să acționezi sub impulsul momentului. Încearcă să încetinești ritmul, să amâni cât poți luarea deciziilor. Este esențial să te asiguri că iei hotărâri înțelepte, că nu există efecte pe termen lung, că într-adevăr este ceea ce îți dorești.

Leu: Ești mai deschis astăzi și mai preocupat de tot ceea ce ține de sfera vieții amoroase. Sunt favorizate momentele romantice, pasionale, mărturisirile, declarațiile, gesturile tandre. Simți nevoia de flirt, de seducție, de cucerire, dar şi de apropiere sufletească.

Fecioară: Ziua de astăzi s-ar putea să fie ceva mai agitată, să apară unele evenimente neașteptate și să se ivească posibilitatea unui conflict. Este esențial să-ți păstrezi calmul, să convertești cu înțelepciune orice situație mai puțin plăcută în ceva pozitiv.

Balanţă: Astăzi apare ecoul unor acțiuni din trecut. Fii realist, pragmatic, analizează și caută să înțelegi. Adevărul iese la suprafață și este momentul să ai tăria și înțelepciunea de a-ți asuma consecințele propriilor alegeri. Dă dovadă de maturitate.

Scorpion: Nevoia ta de expansiune se extinde la mai multe sfere ale vieții. Îți dorești să arăți, să te faci auzit, să te remarci, să strălucești, să cucerești, fie că este vorba despre carieră sau de sfera vieții personale. Imaginea ta publică va avea de câștigat.

Săgetător: Ceva din trecut reapare în viața ta, o situație prin care ai mai trecut, cu o persoană cu care nu ai încheiat relația sau cu o problemă care nu a fost soluţionată amiabil. Este timpul să îngropi securea războiului, să clarifici și să depășești momentul.

Capricorn: Zi bună pentru a clarifica chestiuni ce țin de cămin şi familie. Sunt bine aspectate cumpărăturile și ești foarte organizat când este vorba de respectarea rutinei. Este un moment bun pentru a-ți deschide sufletul şi a avea discuții profunde cu persoane mai tinere.

Vărsător: Ar fi bine să reduci ritmul, să îți găsești timp pentru relaxare, odihnă, pentru acele activități care te ajută să te detașezi, să te simți liber, să creezi. Ține-te de rutină pe cât posibil și nu-ți mai asuma responsabilități noi, cel puțin nu pentru câteva zile.

Peşti: Zi bună pentru studiu, pentru acumularea unor informații, pentru dezvoltare personală, dar și pentru tot ce ține de spiritualitate. Te poți înscrie la anumite cursuri sau poți participa la unele întâlniri cu persoane interesante, cu discuții care să te stimuleze intelectual.

Vizualizări: 1,118

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: